Billån

Köp din drömbil med Sevenday Banks privatlån via Zmarta

2020-06-30
sevenday

Hos Sevenday Bank via Zmarta har du möjligheten att ansöka om ett privatlån för att
finansiera din billaffär. Du kan låna mellan 10 000 kr och upp till 500 000 kr med ett privatlån. Det är ett lån utan säkerhet som du helt eller delvis kan betala av när du önskar. Använd gärna Zmartas jämförelsetjänst för att få tag i det bästa erbjudandet för din affär.

Så lånar du pengar hos Sevenday Bank via Zmarta

När du skickar in din ansökan till oss på Zmarta så jämför vi upp till 35 långivare åt dig för att hitta erbjudandet med de bästa villkoren för just din bilaffär. Tjänsten är helt kostnadsfri och totalt tar vi en kreditupplysning hos UC. Det är alltid en fördel att ha så få kreditupplysningar på sig som möjligt, då bankerna kan se det som negativt om du har flera på dig sedan tidigare. En kreditupplysning stannar kvar i ett år innan den försvinner. Du har möjlighet att ansöka via webben och vår hemsida eller om du önskar att prata med någon så finns vi dygnet runt på telefon.

Hur lång tid tar det att få pengarna på kontot så att jag kan köpa min bil?

Det är en normal process med signering av skuldebrev, via BankID eller skriftligen per post. Därefter tar det normalt 1–4 vardagar till utbetalning av ditt lån. Såvida du inte behöver komplettera med något, exempelvis en ID kopia eller arbetsgivarintyg, då det kan ta någon dag extra.

Privatlån hos Sevenday Bank och Zmarta kan användas som ett billån

Du anger i din ansökan vilket ändamål du har med din låneansökan. I ditt fall kanske det gäller lån till din bilaffär och då är det ett ”nytt lån” du tar med ändamål: bilköp. Istället för att själv tillgå kontantinsatsen så lånar du hela summan direkt från Sevenday bank via Zmarta och slipper alltså själv undvara 20% som det normalt brukar vara. Använd dig gärna av vår jämförelsetjänst för lån till ditt bilköp, så att du garanterar att du får det bästa erbjudandet med schyssta villkor.

Läs även: Det här behöver du tänka på inför under och efter ditt bilköp

car

Fler i samma kategori

Se alla
skjema-billan-h850c
Billån Finansiera bilköpet med ett privatlån hos Resurs via Zmarta
Resurs erbjuder idag privatlån för bilköp med summor mellan 10 000 kr och upp till 400 000 kr. Går du i tankar om en ny ...
10 låna till motorcykel
Billån Låna till motorcykel
Det finns olika sätt att finansiera ditt köp av motorcykel, genom ett mc-lån eller ett privatlån.
15 låna pengar till husvagn
Billån Låna till husvagn
På Zmarta kan du jämföra och hitta privatlån som finansiering för din husvagn.