Billån

Låna pengar till bil hos SEB via Zmarta

2020-06-29
seb

Via Zmarta har du möjlighet att låna upp till 350 000 kr genom ett privatlån hos SEB. Detta lån kan då användas till ett framtida bilköp. Du slipper därmed den obligatoriska kontantinsatsen på 20% och kan i stället låna hela summan för att finansiera bilköpet. Använd dig av Zmartas jämförelsetjänst för att få tag i erbjudandet med bäst villkor som passar din ekonomiska situation bäst.

Så ser låneprocessen ut när du lånar pengar hos SEB via Zmarta

Du får i ansökan ange önskat lånebelopp, syftet med lånet och önskad återbetalningstid. Det konto dit man vill ha de lånade pengarna måste också anges. När allt är klart skickas ett skuldebrev med post som ska undertecknas och returneras. Att få besked på sin ansökan går som regel mycket snabbt. Ett lånebesked kommer via SMS inom 24 timmar.

Hur lång tid tar det att få pengarna vid lån hos SEB?

Efter det att SEB har tagit emot underskrivet skuldebrev tar det mellan 2-4 bankdagar innan pengarna finns på kontot. Om man skulle önska få pengarna snabbare, och om man har ett konto hos SEB, kan man besöka ett av SEB:s kontor. Därefter får man pengarna utbetalade på önskat konto ganska snabbt. Vi på Zmarta har gjort ansökningsprocessen så enkel som möjligt för att du snabbt ska få ditt lån.

Ansök om att låna till bilköp hos SEB via Zmarta

När man ska låna till bil hos SEB via Zmarta finns blancolånet "Enkla lånet" som alternativ, där ingen kontantinsats eller någon annan form av säkerhet krävs för din bilaffär. Använd gärna vår jämförelsetjänst på Zmarta. Vi hjälper dig att jämföra erbjudanden från upp till 35 långivare, allting på endast en kreditupplysning hos UC. Tjänsten är dessutom helt kostnadsfri och du binder dig aldrig till något.

Läs även: Det här behöver du tänka på inför under och efter ditt bilköp

Fler i samma kategori

Se alla
skjema-billan-h850c
Billån Finansiera bilköpet med ett privatlån hos Resurs via Zmarta
Resurs erbjuder idag privatlån för bilköp med summor mellan 10 000 kr och upp till 400 000 kr. Går du i tankar om en ny ...
10 låna till motorcykel
Billån Låna till motorcykel
Det finns olika sätt att finansiera ditt köp av motorcykel, genom ett mc-lån eller ett privatlån.
15 låna pengar till husvagn
Billån Låna till husvagn
På Zmarta kan du jämföra och hitta privatlån som finansiering för din husvagn.