Billån

Köp ny bil med ett blancolån från Northmill bank via Zmarta

2020-10-26
northmill

Om ett bilköp är en återkommande tanke, så kan Northmill bankhjälpa till genom ett privatlån via Zmarta. Northmill bank erbjuder inget klassiskt billån – istället kan du ansöka om ett privatlån och använda det för ett bilköp och slipper då undvara kontantinsatsen på annars 20%. Använd Zmartas jämförelsetjänst för att få tag i den bästa dealen för ditt bilköp. Vi jämför upp till 35 långivare på endast en kreditupplysning hos UC.

Hos Northmill Bank och Zmarta kan du låna pengar med betalningsanmärkningar

Hos Northmill Bank via Zmarta har du möjlighet att ansöka om ett privatlån, det vill säga ett lån utan säkerhet, upp till 50 000 kr. Du har möjlighet att lösa lånet kostnadsfritt när helst du önskar. Räntorna på privatlån är alltid rörliga och följer reporäntan. Dessa sätts också helt och hållet individuellt baserat på dina ekonomiska förutsättningar och din kreditupplysning. Är du ute efter ett högre belopp jämför Zmarta lån upp till 600 000 kr.

När sätts pengarna in på mitt konto?

När du har accepterat och valt ett låneerbjudande via Zmarta, får du vanligtvis en länk via din e-post från den aktör du valt att låna ifrån. När du sedan signerat med ditt BankID brukar det ta ungefär 1–3 vardagar till dess att du ser pengarna på kontot. Det kan såklart ta något längre tid ifall du behöver komplettera med exempelvis en lönespecifikation eller en id-handlingskopia.

Låna pengar hos Northmill bank via Zmarta för att köpa din drömbil

Du anger i din ansökan vilket syfte du har med ditt lån. I ditt fall kanske det gäller ett bilköp och då är det ett nytt lån du tar med syftet: bilköp. Istället för att själv tillgå kontantinsatsen så lånar du hela summan direkt av banken via Zmarta. Ansökan kostar ingenting och det är aldrig bindande. Zmarta hjälper dig att jämföra olika alternativ från upp till 35 långivare. Tjänsten är helt kostnadsfri och vi tar endast en kreditupplysning hos UC.

Läs även: Det här behöver du tänka på inför under och efter ditt bilköp

pexels-photo-754595

Fler i samma kategori

Se alla
skjema-billan-h850c
Billån Finansiera bilköpet med ett privatlån hos Resurs via Zmarta
Resurs erbjuder idag privatlån för bilköp med summor mellan 10 000 kr och upp till 400 000 kr. Går du i tankar om en ny ...
10 låna till motorcykel
Billån Låna till motorcykel
Det finns olika sätt att finansiera ditt köp av motorcykel, genom ett mc-lån eller ett privatlån.
15 låna pengar till husvagn
Billån Låna till husvagn
På Zmarta kan du jämföra och hitta privatlån som finansiering för din husvagn.