Billån

Låna pengar till bil från Nordax Bank via Zmarta

2020-10-19
partner-nordaxbank-color

Nordax Bank erbjuder via Zmarta ett billån där det inte krävs någon kontantinsats, vilket innebär att detta är en form av blancolån. I och med detta behövs det heller inte någon särskild säkerhet för lånet. Lånet blir därmed i praktiken ett privatlån som du kan lösa och betala av helt eller delvis när du så önskar. Använd gärna Zmartas jämförelsetjänst för att få det bästa erbjudandet. Tjänsten jämför upp till 35 långivare på bara en kreditupplysning hos UC.

Ansök om ett privatlån hos Nordax Bank via Zmarta

Genom Nordax Bank har du möjlighet att ansöka om ett privatlån, det vill säga ett lån utan säkerhet. Summorna du kan ansöka om är från 15 000 kr upp till 600 000 kr och räntan sätts helt och hållet individuellt baserat på dina ekonomiska förutsättningar efter en sedvanlig kreditupplysning hos UC. Återbetalningstiden är valbar och i vissa fall upp emot 19 år, beroende på lånat belopp.

Så ansöker du om ett billån hos Nordax Bank via Zmarta

Du anger i din ansökan att det är ett ”nytt lån” och ändamålet är för ”bil”. När du söker om ett privatlån för bilköp behöver du inte tänka på någon kontantinsats utan kan om du önskar låna hela summan av oss på Zmarta och Nordax Bank. Du har möjlighet att ta kontakt online, via telefon eller e-post, så hjälper vi dig vidare. Zmarta och Nordax kan även hjälpa kunder med betalningsanmärkningar.

När får jag pengarna på kontot?

När du fått ett lån beviljat hos Nordax Bank via Zmarta och du väljer att acceptera erbjudandet, får du ett mejl med en länk till en webbsida där du godkänner villkoren för lånet och signerar avtalet med ditt bankID. När allting är signerat och godkänt kommer banken att betala ut pengarna på angivet kontonummer. Det brukar vanligtvis ta ca 1–4 vardagar att få lånet utbetalt. Nordax Bank ser helst att du innehar ett svenskt BankID av säkerhetsskäl, men också för att påskynda processen av utbetalningen till dig.

Låna pengar med Nordax Bank för att finansiera ditt bilköp

Du anger i din ansökan vilket syfte eller ändamål du har med lånet. I ditt fall kanske det gäller ett bilköp och då är det ett nytt lån du tar med ändamål: bilköp. Istället för att själv tillgå kontantinsatsen på 20%, så lånar du hela summan direkt av Nordax Bank via Zmarta. Ansökan kostar ingenting och det är aldrig bindande. Vi på Zmarta jämför upp till 35 olika långivare och långivare med bara en kreditupplysning hos UC. Detta för att du med säkerhet ska få den bästa dealen för din bilaffär.

Läs även: Byta in bil med lån
Läs även: Det här behöver du tänka på inför under och efter ditt bilköp

car

Fler i samma kategori

Se alla
43 guide till bilköp
Billån Köpa ny bil eller begagnad bil – tips!
Zmarta har skapat en bilguide med all information du behöver för att hitta rätt i bilköpsdjungeln.
skjema-billan-h850c
Billån Finansiera bilköpet med ett privatlån hos Resurs via Zmarta
Resurs erbjuder idag privatlån för bilköp med summor mellan 10 000 kr och upp till 400 000 kr. Går du i tankar om en ny ...
10 låna till motorcykel
Billån Låna till motorcykel
Det finns olika sätt att finansiera ditt köp av motorcykel, genom ett mc-lån eller ett privatlån.