Billån

Ta ett billån hos Marginalen Bank via Zmarta

2020-06-30
Marginalen Bank ingår i bolagskoncernen Marginalen som bildades 1979. Banken startades 2010 då Marginalen köpte Citibanks svenska konsumentbank. Idag har Marginalen Bank nära 300 000 kunder och drygt 300 medarbetare.

Hos Marginalen Bank kan man enkelt ansöka om ett blancolån, det vill säga
ett lån utan säkerhet där du inte pantsätter bilen. Här tar du ett privatlån som du kan använda för att köpa den bilen du vill ha. Så det är inte specifikt just ett billån, utan ett privatlån du ansöker om. Använd Zmartas jämförelsetjänst helt kostnadsfritt för att du med säkerhet ska få det bästa erbjudandet.

Låna upp till 350 000 kr utan säkerhet hos Marginalen Bank via Zmarta

Du ansöker om lån hos Marginalen Bank via Zmarta genom att fylla i låneansökan direkt hos Zmarta. När du skickat in den får du svar inom 24 timmar och du signerar sedan med hjälp av ditt BankID. Kolla så att du uppfyller ansökningskraven och att dina uppgifter stämmer innan du skickar in din ansökan. Du kan också skriva under din låneansökan med papper och penna, istället för BankID. Men då tar ansökningsprocessen lite längre tid eftersom att ansökan behöver skickas in till oss på Zmarta via post.
Du kan välja om du vill signera din låneansökan manuellt istället för med BankID. Men då behöver du skriva ut dokumentet och signera med blå bläckpenna som du sedan skickar med post, vilket gör att det tar längre tid än om du signerar direkt med BankID.

När kan jag få mina pengar på kontot?

Det tar i snitt 3-4 bankdagar för pengarna att komma in på ditt konto. Men det beror på hur du väljer att signera ditt lån. Om du gör det direkt med BankID tar det inte lika lång tid som vid manuell signering och returnering med vanlig post.

Ansök om privatlån till din bilaffär hos Marginalen Bank via Zmarta

När du använder Zmartas jämförelsetjänst och du får ett erbjudande via till exempel Marginalen Bank som du valt att acceptera, har du möjligheten att använda dessa pengar för att finansiera din bilaffär. Vår tjänst är helt kostnadsfri och vi tar endast en kreditupplysning hos UC, samtidigt som vi jämför upp till 35 långivare och hjälper dig att hitta det bästa erbjudandet för just din privatekonomi och dina affärer. Därför är det alltid bra att jämföra, så att du med säkerhet får det bästa erbjudandet för din affär.

Läs även: Byta in bil med lån

pexels-photo-1600909

Fler i samma kategori

Se alla
43 guide till bilköp
Billån Köpa ny bil eller begagnad bil – tips!
Zmarta har skapat en bilguide med all information du behöver för att hitta rätt i bilköpsdjungeln.
skjema-billan-h850c
Billån Finansiera bilköpet med ett privatlån hos Resurs via Zmarta
Resurs erbjuder idag privatlån för bilköp med summor mellan 10 000 kr och upp till 400 000 kr. Går du i tankar om en ny ...
10 låna till motorcykel
Billån Låna till motorcykel
Det finns olika sätt att finansiera ditt köp av motorcykel, genom ett mc-lån eller ett privatlån.