Billån

Låna pengar hos Brocc via Zmarta för att köpa ny bil

2020-10-23 Johanna Westerlund
BroccLogo Lockup-black

Hos den svenska långivaren Brocc kan du låna pengar för att finansiera en ny bil genom deras privatlån. När du dessutom ansöker om ett lån via jämförelsetjänsten Zmarta jämförs upp till 35 långivare samtidigt för att du ska få så bra ränta och villkor som möjligt. Du kan också betala av lånet för din bil, helt eller delvis, när du vill.

Ansök om privatlån via Zmarta hos Brocc för att köpa bil

När du ansöker om ett lån för att köpa bil via Zmarta hos Brocc är det ett vanligt privatlån, också känt som blancolån. Ett privatlån innebär att du kan använda lånet till vad du vill och du slipper lägga någon kontantinsats (20%), vilket du hade behövt om det var ett specifikt billån. Istället lånar du för hela summan som din nya bil kostar. Lånet är dessutom helt utan säkerhet, så du behöver varken lämna den nya bilen som säkerhet för att du ska kunna ta lånet.

Om du ansöker om att låna pengar via Zmarta får du dessutom erbjudanden från flera långivare samtidigt på bara en kreditupplysning hos UC. Dessutom är det helt kostnadsfritt.

När får jag in pengarna från Brocc på mitt konto så jag kan köpa ny bil?

Både Brocc och Zmarta är relativt snabba i sin handläggning. Om du har signerat låneavtalet med BankID brukar det ta ca 1-4 dagar innan du har pengarna på kontot. Ibland kan det ta något längre, då beror det oftast på att din ansökan behöver någon typ av komplettering. Om du däremot skickar in din ansökan med post tar det lite längre eftersom att då räknas även postens leveranstider med.

Ta hjälp utav Zmarta för att köpa din drömbil med ett privatlån

Hos Zmarta kan du ansöka om privatlån upp till 600 000 kr för att köpa bil och dessutom jämföra upp till 35 långivare samtidigt. På så vis kan du enkelt se vilken långivare som erbjuder dig ett lån med bäst villkor och ränta. Dessutom kan du vara säker på att du inte betalar mer än vad du behöver för ditt lån. Tjänsten är helt kostnadsfri och du binder dig inte till något. Zmarta tar bara en kreditupplysning hos UC på dig, som långivarna får dela på – ju färre kreditupplysningar som tas på dig, desto bättre kreditvärdighet har du.

view-from-within-car

Fler i samma kategori

Se alla
Kvinna i vit skjorta och blåa jeans står utanför en vit familjebil med sitt barn i en röd barnvagn
Billån Bästa familjebilen
Ta reda på den bästa bilen för dig och din familj och det viktigaste att tänka på inför ett nytt bilköp!
Bilar på en trafikfylld gata i Stockholm
Billån Bästa begagnade bilen 2023
Ta reda på vilken begagnade bil är bäst och passar just din budget och dina preferenser!
Husbil, sten och snö.
Billån Bo i husvagn året om
Tiny living, vanlife eller campingliv året om? Här har du guiden för att bo i husvagn året om.