Billån

Låna pengar till bilaffären genom Bank Norwegian

2020-10-12 Johanna Westerlund
partner-banknorwegian-color

Bank Norwegian erbjuder idag privatlån mellan 5000 kr och upp till 600 000 kr.Går du i bilköpstankar kan du ansöka om ett privatlån för ditt bilköp genom Bank Norwegian via Zmarta. Vår jämförelsetjänst jämför upp till 35 långivare med bara en kreditupplysning hos UC. Dessutom är tjänsten helt kostnadsfri.

Så fungerar Bank Norwegians privatlån

Genom Bank Norwegian kan du ansöka om lån mellan 5000 kr och upp emot 600 000 kr. Detta är blancolån, det vill säga lån utan säkerhet. Du har möjlighet att låna med en återbetalningstid upp till 15 år. Villkoren, såsom ränta och effektiva kostnader sätts helt och hållet individuellt av Bank Norwegian. Lånet kan du kostnadsfritt lösa helt eller delvis när du så önskar. Du har även möjlighet att längre fram ansöka om en eventuell höjning av ditt befintliga lån genom Bank Norwegian.

Hur gör jag om jag vill ansöka om ett billån genom Bank Norwegian via Zmarta?

Då är det ett privatlån du ansöker om och anger att ditt syfte med lånet, eller ändamålet är ”bilköp”. Det är inget regelrätt billån där du har bilen som säkerhet. Du ansöker enkelt hos oss på Zmarta för att få det bästa erbjudandet genom vår jämförelsetjänst. Det tas då en obligatorisk kreditupplysning hos UC på dig, för att bedöma framtida återbetalningsförmåga med mera. Därefter har du självklart också möjlighet att signera med ditt BankID för att få lånet utbetalt på ditt angivna konto.

När kommer pengarna in på kontot efter att jag har signerat?

Efter att du har signerat ditt erbjudande digitalt med BankID, kommer pengarna att utbetalas till ditt angivna konto inom ca 1-4 vardagar. Det kan vara så att banken begär in inkomstunderlag på din angivna inkomst - då kan utbetalningen ta något längre tid.

Låna pengar till bilköpet med ett privatlån genom Bank Norwegian via Zmarta

Jämför privatlån till din bilaffär hos oss på Zmarta, vi jämför upp till 35 olika långivare för att du ska få det bästa erbjudandet. När du ansöker om ett lån till ett billköp genom Zmarta, är det inte ett regelrätt billån utan ett lån utan säkerhet som du ansöker om. Däremot har du möjlighet att låna pengar med ett privatlån för att köpa din bil. Du kan därmed låna till handpenningen också som du annars behöver undvara själv vid regelrätta ”billån”.

Läs även: Billån genom Big Bank

pexels-photo-2063306

Fler i samma kategori

Se alla
Kvinna i vit skjorta och blåa jeans står utanför en vit familjebil med sitt barn i en röd barnvagn
Billån Bästa familjebilen
Ta reda på den bästa bilen för dig och din familj och det viktigaste att tänka på inför ett nytt bilköp!
Bilar på en trafikfylld gata i Stockholm
Billån Bästa begagnade bilen 2023
Ta reda på vilken begagnade bil är bäst och passar just din budget och dina preferenser!
Husbil, sten och snö.
Billån Bo i husvagn året om
Tiny living, vanlife eller campingliv året om? Här har du guiden för att bo i husvagn året om.