Privatlån utan fast anställning

Det kan vara svårt att ansöka om privatlån när du inte har en fast anställning. På Zmarta vill vi ge alla chansen att uppfylla sina drömmar och därför samarbetar vi med flera olika långivare som kan erbjuda dig privatlån – utan krav på att du ha en fast anställning.

Låna till vad du vill utan fast anställning

Vi förstår att det kan kännas krångligt att ansöka om ett privatlån när du inte har en fast anställning. Med Zmartas finansiella tjänst samarbetar vi med ett 20-tal banker och långivare som kan bevilja lån trots att du har lägre inkomst, vikariat, projektanställning eller liknande anställningsform. Din bransch och dess förfrågan på personal räknas ofta in i dessa specialansökningar och på Zmarta gör vi allt för att hitta det mest förmånliga lånet för dig och dina behov. Zmartahjälper dig hitta bäst lån hos banker och långivare. Det enda du behöver göra är att välja.

Privatlån med enbart en kreditupplysning hos UC

Flera banker och långivare kan komma att neka dig ett privatlån när du inte har en fast anställning och om du ansöker om olika privatlån hos olika aktörer genomförs också en kreditupplysning vid varje tillfälle. Därför vill vi på Zmarta hjälpa dig att hitta rätt långivare som inte bara erbjuder dig ett privatlån men också ett privatlån till bästa möjliga ränta för dig och din situation – med bara en kreditupplysning hos UC.

Som låntagare med medsökande bör du vara väl insatt i din ekonomi för att inte hamna i en position där du inte kan betala av ditt lån.

Låna utan fast anställning och med medsökande

Vill du vara säker på att få ett privatlån eller öka dina chanser trots att du arbetar utan en fast anställning så kan du ansöka tillsammans med en medsökande. En medsökande som har en fast inkomst, och gärna fast anställning, ökar dina chanser att bli beviljad ett privatlån och det visar dessutom långivaren att lånet kan återbetalas. Som låntagare med medsökande bör du vara väl insatt i din ekonomi för att inte hamna i en position där du inte kan betala av ditt lån. Om du är skuldsatt hos kronofogden kan det vara besvärligt att få lån, bostad eller handla någonting på avbetalning i framtiden. Din kreditvärdighet skadas nämligen vid en skuld hos kronofogden och anmärkningen ligger kvar i tre år för privatpersoner och fem år för företagare.

Privatlån med borgensman

Vill du låna pengar utan fast inkomst kan du genom ett privatlån låna pengar utan säkerhet men du måste kunna uppvisa att lånet kommer återbetalas. Du kan öka dina chanser att bli beviljad ett privatlån när du har svårt att garantera att du kan betala tillbaka lånet – genom att låna tillsammans med en borgensman. När du ansöker om ett privatlån med en borgensman så är skulden och återbetalningen alltid din men om du som låntagare inte längre kan betala tillbaka går skulden över till din borgensman. Följaktligen måste du vara ansvarsfull i din ekonomiska situation för att inte placera din borgensman i en skuldsituation.

Hitta lånet med lägst ränta

  • 30 långivare
  • 1 kreditupplysning
  • Kostnadsfritt
250 000 kr
2 291 kr
Ränteexempel:

Annuitetslån 14 år, 250 000:-, rörlig ränta 6,65% (start-/aviavg. 0:-) ger eff. ränta 6,86%, tot. belopp 384 821:-, kostnad 2 291:-/mån (168 avbet.). Räntor 2020-01-20

Individuell ränta 2,95–29,90 % (effektiv ränta 2,99–34,36 %). Återbet. tid 1-20 år.

Artiklar om lån

Privatlån

Att ta lån med låg inkomst

När inkomsten är låg blir behovet att låna pengar högre men för att beviljas lån krävs ofta en högre inkomst. Ett riktigt Moment 22 om du frågar oss. Bara lugn, Zmarta hjälper dig!

Privatlån

Ta lån som student

Är du student och vill låna pengar? Kanske för att ta körkort eller för att få ihop kontantinsatsen till en lägenhet? Lugn, Zmarta hjälper dig.

Privatlån

Blancolån utan kreditupplysning (UC)

Blancolånet passar dig som vill låna pengar utan att behöva lämna säkerhet för lånet. Själva blancolånet har samma innebörd som ett privatlån där man inte behöver lämna någon säkerhet för lånet som exempelvis vid ett bostads- eller bilköp.

Inga artiklar hittades

Se fler artiklar