Billån

Köp ny bil med Komplett Banks privatlån via Zmarta

2020-10-26
Zmarta privatlån

Hos Komplett Bank via Zmarta har du möjlighet att via ett privatlån finansiera ditt bilköp. Du kan ansöka om att låna upp till 500 000 kr helt utan säkerhet och där du slipper undvara kontantinsatsen på 20% och istället kan låna hela summan direkt. Använd Zmartas jämförelsetjänst för att få tag i det bästa erbjudandet för din bilaffär.

Låna pengar upp till 500 000 kr hos Komplett Bank via Zmarta

Du ansöker om lån hos Komplett Bank via Zmarta genom att fylla i låneansökan direkt hos Zmarta. När du skickat in den får du svar inom 24 timmar och du signerar sedan med hjälp av ditt BankID. Kolla så att du uppfyller ansökningskraven och att dina uppgifter stämmer innan du skickar in din ansökan. Du kan också skriva under din låneansökan med papper och penna, istället för BankID. Men då tar ansökningsprocessen lite längre tid eftersom ansökan behöver skickas in till oss på Zmarta via post.

Hur lång tid tar det att få pengarna på kontot?

När svaret kommer och det är positivt, kan du vänta dig att pengarna finns på ditt bankkonto inom ett par bankdagar. För att få dem så snabbt som möjligt, signerar du avtalet med mobilt BankID. I annat fall skickas avtalet hem först och du behöver signera med vanlig blå bläckpenna för att det ska godkännas, därefter returnera med vanlig post. Så snabbast och smidigast både för dig och banken, är om du signerar skuldebrevet digitalt med ditt BankID.

Zmarta hjälper dig att hitta det bästa erbjudandet för din bilaffär

Det är då inget klassiskt billån du ansöker om utan det är ett privatlån. Det vill säga ett lån utan säkerhet som du kan lösa helt eller delvis när du vill. Du anger i ansökan att syftet med lånet är för ett bilköp. Räntan kommer att sättas individuellt baserat på just dina ekonomiska förutsättningar och den kreditupplysning vi tar hos UC. Fördelen med att använda Zmartas jämförelsetjänst är att du kan låna hela summan och behöver därmed inte undvara den annars obligatoriska kontantinsatsen på 20 %.

När du dessutom använder Zmartas kostnadsfria jämförelsetjänst, jämför vi erbjudande från upp till 35 olika aktörer för att du ska hitta de bästa villkoren för din affär. Vi tar dessutom totalt en kreditupplysning hos UC, vilket är fördelaktigt för dig även framåt om du skulle behöva låna pengar igen. Ju färre kreditupplysningar, desto bättre brukar villkoren bli.

Läs även: Det här behöver du tänka på inför under och efter ditt bilköp

Fler i samma kategori

Se alla
Zmarta privatlån
Billån Det här behöver du tänka på inför, under och efter ditt bilköp
I den här guiden hittar du all information du behöver om att köpa bil. Det är mycket att tänka på vid bilköp. Först måst ...
Zmarta privatlån
Billån Låna till MC
Älskar du friheten när du sitter på din motorcykel eller drömmer du om att känna den? Låna till din motorcykel och gör d ...
Zmarta privatlån
Billån Billån med betalningsanmärkning
Går det att ansöka om billån med betalningsanmärkning? Självklart kan du det! Du kan dock inte ansöka om ett vanligt bil ...