Om lån

Handelsbanken

2019-10-22 Johanna Westerlund
Handelsbanken

Svenska Handelsbanken räknas som en av Nordens största banker med kontor i Sverige, Danmark, Finland, Norge, Nederländerna och Storbritannien. I folkmun är banken mer känd som Handelsbanken och verkar som en universalbank med finansiella tjänster för privatpersoner och företag samt med ett brett utbud inom bland annat investment banking, finansiering, trading, livförsäkringar och pensionsförsäkringar.

Låna pengar med Direktlån hos Handelsbanken

På Handelsbanken kan du som vill låna pengar välja två olika typer av lån; Direktlån och Privatlån. Med Direktlånet kan du som är kund hos Handelsbanken ansöka om lån på mellan 30 000 och 150 000 kronor och få svar om din ansökan inom 24 timmar. Din låneansökan fylls i via Handelsbankens internettjänst och om ditt lån blir beviljat sätts pengarna in på kontot bankdagen efter att banken mottagit ett påskrivet skuldebrev.

När du lånar pengar är det viktigt att du som kund väljer en återbetalningstid som passar dig och din plånbok varje månad. Återbetalningstiden med Handelsbankens Direktlån är mellan 1 till 10 år och ditt lån kan när som helst lösas utan extra kostnad. Räntan för Direktlånet är alltid rörlig och du väljer själv om du vill amortera lånet med rak amortering eller annuitet.

Handelsbanken Privatlån – allt du behöver veta

Om du vill låna en större summa pengar så erbjuder Handelsbanken Privatlån från 30 000 kronor. Till skillnad från många andra långivare så har Handelsbanken inte någon maxgräns på hur högt lånebeloppet kan vara. Alltså baseras lånebeloppet helt enligt dina förutsättningar, din kreditvärdighet och om du väljer att låna med eller utan säkerhet.

Handelsbanken erbjuder sina låntagare att lämna säkerhet för sitt lån och beroende på hur stor säkerhet du lämnar, desto större lån får du. Även räntan sätts individuellt för varje kund och amorteringen, som ska betalas varje månad, går att välja som rak amortering eller annuitet.

Jämför lån hos Zmarta innan du besöker Handelsbanken

För att du ska kunna få ett så förmånligt låneavtal som möjligt är det smart att jämföra flera lån hos olika långivare, istället för att gå direkt till Handelsbanken. På zmarta.se kan du ansöka om Privatlån från mellan 5 000 till 600 000 kronor och oavsett vilket lånebelopp du väljer, sätts räntan individuellt efter dina behov och förutsättningar.

När du genomfört din ansökan hjälper vi dig hitta bäst lån hos banker och långivare. Det enda du behöver göra är att välja.

Har du som låntagare betalningsanmärkningar sedan tidigare kan du inte bli beviljad ett lån hos Handelsbanken men med vår finansiella tjänst finns det gott om långivare som kan hjälpa dig låna trots betalningsanmärkningar. Zmarta samarbetar nämligen med ett 20-tal banker och långivare som har olika krav på sina kunder och när du genomfört din ansökan hjälper vi dig hitta bäst lån hos banker och långivare. Det enda du behöver göra är att välja.

Jämför och hitta lån på Zmarta - kostnadsfritt

När du jämför och ansöker om lån på Zmarta får du från början till slut ta del av en omfattande och kostnadsfri låneprocess, där våra låneerbjudanden dessutom inte är bindande. Alltså går det bra att när som helst avstå från lånet om du inte vill gå vidare med din ansökan.

Vi har även sparat det bästa till sist. Trots att din låneansökan behandlas av ett 20-tal banker tas endast en kreditupplysning hos UC (Upplysningscentralen). Så istället för att flera kreditupplysningar hade genomförts hos flera banker om du själv hade gjort din egen jämförelse, får du erbjudande från ett 20-tal banker med bara en kreditupplysning hos UC. Bra va!

Fler i samma kategori

Se alla
kreditkort på dator med kaffe och sticky notes
Om lån Beställ en gratis kreditupplysning på dig själv
Beställ en gratis kreditupplysning på dig själv.
kvinna med röd väska tittar på ett snabbtåg.
Om lån Snabblån – därför ska du inte låna pengar snabbt
Snabblån – det finns en anledning till varför du ska undvika dem.