Billån

Låna pengar hos Swedbank via Zmarta för att köpa ny bil

2020-06-30
swedbank

Hos Swedbank via Zmarta har du möjlighet att ansöka om privatlån för att köpa din
nya bil. När du dessutom skickar in din ansökan till oss på Zmarta, jämför vi lån från över 30 långivare helt kostnadsfritt och med bara en kreditupplysning för att få fram det bästa erbjudandet till din affär.

Såhär lånar du till bilköpet hos Swedbank via Zmarta

Vill du låna pengar ansöker du enkelt antingen online på Zmartas hemsida eller tar kontakt via telefon eller chatt. Du kan också ansöka via e-post. En sedvanlig kreditupplysning hos UC kommer då att tas för att garantera att du har möjlighet att betala tillbaka ett eventuellt lån. Du anger i ansökan att det gäller ett ”nytt lån” för bilfinansiering.

När får jag mina pengar på kontot efter att jag signerat skuldebrevet?

Vid en privatlåneansökan hos Swedbank via Zmarta är det inte ett klassiskt billån du söker om, utan du ansöker då om ett privatlån, det vill säga ett lån helt utan säkerhet. Fördelen kan vara att du även lånar till själva kontantinsatsen, som vid ett vanligt billån brukar innebära 20% av köpesumman. Med andra ord lånar du för hela bilköpet i samma lån och du behöver inte ha sparat undan dessa 20% på egen hand för din bilfinansiering.

Vi på Zmarta hjälper dig att köpa din drömbil med ett privatlån

Zmartas jämförelsetjänst jämför lån från upp till 35 långivare. Detta för att du ska vara säker på att du får fram det bästa erbjudandet för din affär. Vår tjänst är helt kostnadsfri och totalt tar vi endast en kreditupplysning hos UC. Du binder dig inte till något och har möjligheten att själv räkna på det och välja hemma i lugn och ro. Ju färre kreditupplysningar du har, desto bättre brukar också villkoren bli.

Läs även: Byta in bil med lån

car

Fler i samma kategori

Se alla
skjema-billan-h850c
Billån Finansiera bilköpet med ett privatlån hos Resurs via Zmarta
Resurs erbjuder idag privatlån för bilköp med summor mellan 10 000 kr och upp till 400 000 kr. Går du i tankar om en ny ...
10 låna till motorcykel
Billån Låna till motorcykel
Det finns olika sätt att finansiera ditt köp av motorcykel, genom ett mc-lån eller ett privatlån.
15 låna pengar till husvagn
Billån Låna till husvagn
På Zmarta kan du jämföra och hitta privatlån som finansiering för din husvagn.