Billån

Collector Bank erbjuder privatlån för bilköp via Zmarta

2020-06-30 Johanna Westerlund
partner-collectorbank-color

Om du går i bilköpartankar så kan du låna pengar hos Collector Bank via Zmarta.
Dock erbjuds man inget direkt billån utan ett vanligt privatlån som sedan kan användas till ett bilköp, oavsett om objektet är nytt eller begagnat. Collector Banks Privatlån är ett privatlån med ett möjligt lånebelopp mellan 20 000–500 000 kr. Använd Zmartas kostnadsfria jämförelsetjänst för att få den bästa dealen.

Hur du lånar pengar för bilköp hos Collector Bank via Zmarta

När du skickar in din ansökan till oss på Zmarta jämför vi upp till 35 långivare åt dig för att hitta det erbjudandet med bäst villkor. Om det blir Collector eller ett annat erbjudande, avgör du efter dina ekonomiska förutsättningar. Tjänsten är helt kostnadsfri och totalt tar vi en kreditupplysning hos UC. Du har möjlighet att ansöka via webben och vår hemsida eller om du önskar att prata med någon så finns vi dygnet runt på telefon.

När kan jag få mina pengar på kontot?

Det är en normal process med signering av skuldebrev, via BankID eller skriftligen per post. Oftast föredrar bankerna att du signerar digitalt. Därefter tar det normalt 1–4 vardagar till utbetalning av ditt lån. Såvida du inte behöver komplettera med något, exempelvis en ID kopia eller ett arbetsgivarintyg, då det kan ta någon dag extra.

Ansök om privatlån till din bilaffär hos Collector Bank via Zmarta

När du använder Zmartas jämförelsetjänst och du får ett erbjudande via till exempel Collector Bank som du valt att acceptera, har du möjligheten att använda dessa pengar för att finansiera din bilaffär. Vår tjänst är helt kostnadsfri och vi tar endast en kreditupplysning hos UC, samtidigt som vi jämför upp till 35 långivare och hjälper dig att hitta det bästa erbjudandet för just din privatekonomi och dina affärer. Därför är det alltid bra att jämföra, så att du med säkerhet får det bästa erbjudandet för din affär.

Läs även: Det här behöver du tänka på inför under och efter ditt bilköp

pexels-photo-2409681

Fler i samma kategori

Se alla
Kvinna i vit skjorta och blåa jeans står utanför en vit familjebil med sitt barn i en röd barnvagn
Billån Bästa familjebilen
Ta reda på den bästa bilen för dig och din familj och det viktigaste att tänka på inför ett nytt bilköp!
Bilar på en trafikfylld gata i Stockholm
Billån Bästa begagnade bilen 2023
Ta reda på vilken begagnade bil är bäst och passar just din budget och dina preferenser!
Husbil, sten och snö.
Billån Bo i husvagn året om
Tiny living, vanlife eller campingliv året om? Här har du guiden för att bo i husvagn året om.