Egenföretagare – tänk på det här

Har du en grym idé, alltid drömt om eget företag eller är du bara helt vansinnigt trött på din chef? Oavsett skäl till att du startar eget så kan det kännas som mycket att tänka på. Lugn, bara lugn. Zmarta hjälper dig!

Affärsplan

Få ner din affärsidé på papper! Konkretisera din idé och hur du tänker att allt ska gå runt i form av en affärsplan. Det är ett första steg till att drömmen ska bli verklighet. Var inte rädd för att göra ändringar i affärsplan under resans gång – ingen behåller sin ursprungliga plan helt och hållet utan ger dig bara något att utgå ifrån och förhålla dig till. Du måste se till att börja någonstans! Affärsplanen är trots allt grunden till allt vidare arbete och det blir mycket lättare att gå igång på din affärsidé om den finns beskriven i text.

Se över finansieringen

Som entreprenör måste du ha tillräckligt med kapital för att kunna investera. Det gäller alltså att ha pengar och för många nyföretagare är just finansieringen det största problemet. Låt inte pengar vara det som hindrar dig från att uppfylla din dröm!

Låna till företaget

Den som varit igång ett tag kan behöva ett tillskott i kassan för att kunna ta företagandet till nästa nivå. Zmarta hjälper dig med företagslån och ser till att du får låna upp till 5 miljoner kronor till lägsta möjliga ränta. Vi hjälper dig snabbt och enkelt att hitta företagslånet som ger dig mest för pengarna.

Kostnadsfri jämförelse av företagslån

  • Flera långivare
  • 1 kreditupplysning på företaget
  • Kostnadsfritt

Företagslån

7 tips: Så bör du som är företagare tänka i oroliga tider

Vi på Zmarta kommer i kontakt med ett stort antal småföretagare och förstår att många är oroliga över situationen som uppstått i spåren av covid-19. Inom vissa branscher har allting mer eller mindre stannat av, en del börjar märka en avmattning, medan andra faktiskt ser en ökning i dessa oroliga tider. Hur bör man egentligen tänka för att ta sig igenom den här situationen på bästa sätt? Här får du som är företagare några tips på vägen.

Företagslån

Fem myter om att vara egenföretagare

Zmarta slår hål på några myter om entreprenörskap och bekräftar samtidigt att vissa ändå innehåller ett korn av sanning…

Företagslån

Finansiering till ditt företag

Ibland kan det behövas extra kapital för att få företaget att växa. Men hur gör man? Zmarta hjälper dig med att hitta rätt finansiering till ditt företag.

Inga artiklar hittades

Se fler artiklar