Billigaste bilen att försäkra

Visste du att olika bilmärken kostar olika mycket att försäkra? Japp, så det lönar sig att göra lite efterforskning kring försäkringskostnaden ifall du väger mellan olika bilmärken. Zmarta visar dig vilka som är billigast!

Vilka bilmärken är billigast att försäkra?

Det kan vara värdefullt att kolla den årliga premien för olika bilmärken innan du bestämmer dig. Vad sägs om en Suzuki eller kanske en Skoda? Vill du komma undan så billigt så möjligt så är dessa två bilmärken några av de allra billigaste när det kommer till försäkringen. Vill du ha en så låg försäkringspremie som möjligt är det alltså lönt att kika på någon av dessa märken.

Årlig försäkringspremie på under 5000 kr

Hur känner du inför att ratta runt i en Fiat, Toyota eller Citroen – skulle det vara trevligt? I så fall har du tur då inte heller dessa bilmärken har höga försäkringskostnader. Eller är du mer förtjust i att köra en Renault, Hyundai eller kanske en Opel? Alla dessa är exempel på bilmärken som är billiga att försäkra där den årliga försäkringskostnaden landar på under 5 000 kr. Hos Zmarta kan du både jämföra priser och försäkringsvillkor för att göra ett så smart val som möjligt. Ifall du inte jämför innan du väljer kan du inte heller vara säker på att du får det bästa erbjudande.

Hitta rätt försäkring till din bil

Visst är det kul att se hur mycket det kan skilja sig i försäkringspremie för olika bilmärken? Kom ihåg att inte bara välja bil utifrån det – viktigast är såklart att du kör en bil som du trivs med! Zmarta hjälper dig inte bara att hitta den bilförsäkring som kostar minst utan även den som känns bäst för dig. Vi hittar rätt försäkring till din bil genom att jämföra erbjudanden hos olika försäkringsbolag. Jämför alltid bilförsäkring innan du väljer!

 

(Fotnot: Priserna i Insplanets lista avser marknadserbjudande vid nyteckning – och endast helförsäkringar har räknats med.)

 • Tips
 • Billån
 • Byta bil
 • Bilhandlare
 • Guide
 • Köpa bil
 • Bilförsäkring
 • Skoda
 • Suzuki

Hitta rätt bilförsäkring hos Zmarta

– skydda både dina kära och drömbilen

Ta hand om ditt åk och välj en trygg bilförsäkring idag. Vi hjälper dig att hitta en bilförsäkring som både är snäll mot din plånbok och som täcker mest för pengarna. Jämför bilförsäkring helt kostnadsfritt på bara några sekunder och välj det alternativ som passar dig bäst. 

Hur går det till då?

 • 1
 • 2
 • 3

Fyll i dina uppgifter

Okej, vi vet att det inte är världens roligaste att försäkra bilen men för att kunna skydda dina kära och din bil är en sådan nödvändig. Se det som en mindre men nödvändig detalj på vägen. Fyll enkelt i dina uppgifter så analyserar Zmarta dina val och presenterar flera försäkringsalternativ. Självklart är det kostnadsfritt.

Zmarta hjälper dig hitta bäst alternativ hos försäkringsbolagen

Nu blir allt genast lite roligare, Zmarta hjälper dig hitta bäst alternativ hos försäkringsbolagen Vi tar in så många förslag som möjligt så att du kan göra ett välgrundat och smart val. Och du då? Du behöver inte göra någonting alls.

Välj en bilförsäkring

På bara några sekunder får du svar från flera försäkringsbolag om prisvärda bilförsäkringar. När du hittat en bilförsäkring som du är nöjd med behöver du bara välja när du önskar att försäkringen ska starta – sen är det klart och du får en bekräftelse med all information via mail. Nu kan du ut och cruisa!

Jämför bilförsäkring
;