Elitkraft Sverige AB

 • Organisationsnummer: 556632-5113

 • Centralvägen 12

 • Solna

08-503 020 20

Elitkraft – ett konkurrenskraftigt elbolag

Genom att ständigt utmana konkurrerande företag siktar Elitkraft på att varje kund ska uppleva en trygg handel av el. För hos Elitkraft står nämligen du som kund alltid i fokus. De arbetar nämligen hårt på att förbättra kundhanteringen, kontinuerligt. Det är också därför av yttersta vikt att du får snabb service och ett bra elpris.

Marknadens bästa elpris – alltid hos Elitkraft

Det Solna-baserade elföretaget Elitkraft arbetar aktivt med att garantera marknadens bästa elpris. Därför erbjuder Elitkraft varje privat- eller företagskund rörligt elpris eller tillsvidarepris. Varför de gör det? För att Elitkraft är måna om att valet alltid ska ligga hos den som tecknar el-abonnemang.

Kundservice i världsklass – en prioritet

Elitkraft har även ett system för personlig kundservice och ärendehantering. Det är en mycket omtyckt funktion som gör att många kunder upplever elhandeln tryggare, eftersom de har en referenspunkt att förhålla sig till. Du kan nämligen alltid ringa in till Elitkraft för att diskutera eller få hjälp med frågor som rör elavtal.

Ny teknik – mindre klimatavtryck

Att energi historiskt sett lämnat negativa klimatavtryck är ingen hemlighet. Sanningen idag är dock en annan. I takt med ny teknik minskar man, på bred front, det klimatavtryck el- och energiavtal resulterat i. Elitkraft ligger i framkant vad gäller teknikutveckling – och tekniken gör det möjligt för elföretaget att utföra leverantörsbyte och hantera mätvärden på ett snabbt, tryggt och smidigt sätt. Dessutom har Elitkraft förenklat systemet för att kunna sköta fakturahanteringen på ett lätt sätt, för alla parter.

De här anledningarna gör att Elitkraft kan pressa priset till en nivå som passar de flesta. För i slutändan är det ändå A och O för att du som kund ska få en så bra upplevelse som bar möjligt, när du tecknar elavtal.

Strömavbrott – hur gör jag nu?

Hos Elitkraft kan du alltid vända dig till om något med elen inte fungerar. Vad som dock brukar rekommenderas först är att du felsöker hemma innan du tar kontakt, eftersom många mindre fel brukar åtgärdas redan där.

Felanmälan – såhär går du tillväga

Om ärendet inte är akut kan du enkelt anmäla det via ett formulär på Elitkrafts hemsida, så kontaktar företaget dig så snart ärendet hanterats. Det brukar ta 1-3 arbetsdagar. Om det är så att elen inte fungerar över huvud taget bör du ringa Elitkraft på 08-50 30 20 20.

Det här är bra att ha hemma vid elavbrott:

 • Säkringar (huvudsäkringar likaså)

 • Tändstickor och stearinljus

 • Ficklampa, batterier och batteridriven radio

 • Ved om du har en öppen spis

Ska du flytta – såhär gör du

När du flyttar, oavsett var i landet det är, kan det vara smart att ha koll på vad som faktiskt gäller. Flyttar du in behöver du se till att du tecknar ett avtal med en elleverantör, eftersom du annars automatiskt tilldelas ett elabonnemang. Om du flyttar ut är det viktigt att komma ihåg att det tar ungefär två veckor att avsluta elnätsavtalet. Du kan naturligtvis alltid ringa till Elitkrafts kundtjänst för att få hjälp att avsluta ditt avtal.

Jämför elavtal hos Zmarta & hitta lägst elpris

Det här med elavtal kan verka klurigt. Har du kanske aldrig gjort ett aktivt val av ditt elavtal? I så fall betalar du ett så kallat anvisningspris som ofta är runt 30–60% dyrare än om du själv väljer avtal. Du kan enkelt kolla upp om du har ett anvisningspris idag genom att slå en signal till ditt nuvarande elbolag.

Med Zmartas kostnadsfria jämförelsetjänst hjälper vi dig att ta fram alternativ bland samtliga av Sveriges elbolag, för att du ska få tag i det bästa erbjudandet för just din privatekonomi och situation. Kom igen och byt elavtal, här finns det pengar att spara!

Så här gör du;

 • Ta fram din senaste elfaktura

 • Jämför elpriser på Zmarta.se på bara några minuter

 • Fyll i dina uppgifter

 • Välj det billigaste elavtalet

 • Klart! Grattis, bra jobbat!

Förutom elavtal jämför Zmarta även privatlån, bolån, företagslån, bil-, hem- och villaförsäkringar.

Jämför elavtal kostnadsfritt idag på zmarta.se eller genom att kontakta oss på 0771-47 48 49.

Chatta med oss!