Tivoli-index

En av de populäraste underhållningsaktiviteterna på sommaren är att gå på nöjesfält. Precis som åkattraktionerna, väcker diskussionerna om vilket nöjesfält som är allra bäst, känslor hos de flesta. Men hur jämför man dem på ett objektivt sätt? Zmarta har grottat ner sig i frågan för att berätta vilket nöjesfält som ger sina besökare mest åk för pengarna.

  • {+index['short-label'][0].value+}

{+ indexes[cleanCurrentIndex(rawCurrentIndex)]['description-text'][0].value +}

Vilket nöjesfält passar dig bäst?

Osäker på vilket nöjesfält som passar dig bäst? Med några vässade frågor ska vi nog kunna komma fram till ett resultat.

Till frågorna

Publikfavoriten

73 procent har fått resultatet att Liseberg är det perfekta nöjesfältet för dem. Håller du med? Testa utslagsfrågorna och se vad du får!

Lån

Vi hittar de bästa lånen för dig

Alla har olika förutsättningar och önskemål vid lån. När du ansöker kostnadsfritt genom Zmarta gör vi en enda kreditupplysning hos UC, vilket är bättre än om du själv gör flera hos varje enskild bank. Vi kontaktar sedan våra samarbetspartners och hittar det lån som passar just dig. Oavsett om du vill ta ett nytt lån, samla dina lån, byta bostad eller köpa ny bil så ger Zmarta dig alltid mest lån för pengarna.

Ansök nu Läs mer
Kreditkort

Alla spenderar sina pengar på olika sätt

Ett kreditkort är användbart till mycket på många olika områden. Du kanske reser ofta, tar ut mycket kontanter, eller vill kunna dela upp kostnaden för dina inköp? Där kommer Zmarta in och hjälper dig att kreditkort som uppfyller just dina önskemål. Prova vår kortväljare för att helt kostnadsfritt ta reda på vilket kort som passar dig bäst.

Rekommendera Läs mer
Sparande

Se till att du får ut maximalt av pengarna du sparar

Har du ärvt pengar? Vill du börja lägga undan lite från lönen? Kanske spara till det där du alltid drömt om? Oavsett hur mycket eller hur långsiktigt du vill spara ser Zmarta till att du får mest ränta på pengarna. Använd Zmartas drömkalkyl och välj det sparalternativ som passar dig bäst.

Drömkalkylen Läs mer

Våra samarbeten

Zmarta samarbetar med över 20 banker, långivare och försäkringsbolag. På så sätt kan vi se till att du får det bästa erbjudandet med de bästa villkoren. Här nedanför ser du ett urval av våra samarbetspartners på långivarsidan.