Zmartaindex

Att göra smarta val kan ibland vara svårt. För även som priset har stor betydelse behöver inte alltid det billigaste alternativet vara det som passar just dig bäst. För att navigera i djungeln av valmöjligheter finns Zmartaindex – din experthjälp när det kommer till att göra smarta val. Prova själv här nedanför.

Längdskidresa

Är du en av dem som vill njuta av härliga naturupplevelser på längdskidor? För den som vill uppleva vacker natur på längdskidor istället för kaoset i slalombacken har vi skapat ett längdskidindex som berättar vilken av skidorterna som ger mest längdskidåkning för pengarna.

Till längdskidindex

Nyårsresa

Fler och fler väljer att ta sitt pick och pack och resa iväg över jul- och nyårsledigheten. Samtidigt gör olika storstäder allt de kan för att locka till sig turister. Men vilket stadsresmål ger mest nyår för pengarna? Följ Zmarta in i nyårsyran och se var i världen du får mest fyrverkeri för pengarna.

Till nyårsindex

Fotbollsresa

För fotbollsälskaren inträder hösten som en efterlängtad vän med omstarter i de största europeiska fotbollsligorna. Årstiden innebär också högsäsong för weekend-resor. Zmarta har gjort en djupdykning i utbudet av europeiska fotbollsstäder för att se vilken weekend som ger dig mest mål för pengarna.

Till Europeiskt målindex

Husdjur

Hund, katt, fisk eller orm? Precis som sina vitt skilda beteenden finns också tydliga ekonomiska skillnader mellan olika husdjur. För att du ska få koll på vad det här innebär för din plånbok under ditt husdjurs livstid, kliver Zmarta in i djurriket och berättar vilket alternativ som ger dig mest husdjur för pengarna.

Till husdjursindex

Kärlek

Balkong i sydväst-läge, sjöutsikt eller stor uteplats? Som om det inte fanns tillräckligt med ångestladdade avvägningar när det kommer till bostadsköp, visar Zmarta även alla kärlekstörstande spekulanter var i Sverige bostadsköpet ger flest singlar per kvadratmeterpris!

Till singelstadsindex

Skräckfilm

Sedan Frankenstein och Dracula tog filmvärlden med storm är skräckisen ett givet inslag i många tv-soffor. Men istället för att gå till biografen väljer många att se rysare via online-streaming. Zmarta dämpar paniken och visar vilken streamingtjänst som ger mest rysningar för pengarna.

Till skräckindex

Höstresa

Paris, London och New York i all ära, men visst vore det kul att styra weekend-kosan mot nya mål, exempelvis i öst? Att ta reda på olika resmåls utbud är lätt fixat, men det är inte lika lätt att avgöra vilket som är mest prisvärt. Zmarta blickar därför österut och berättar var du får mest öst för höstpengen.

Till höstindex

Festival

Precis som överprisad färskpotatis och regn på midsommar, hör musikfestivaler den svenska sommaren till. Festivalbesöket kan dock, som de flesta vet, bli en dyr historia. Men bara lugn. Zmarta tar din hand och giudar dig genom konsert-bonanzan, så att du kan hitta rätt festival för din plånbok.

Till festivalindex

Ishockey

Den moderna ishockeyn sägs ha uppkommit i Kanada. Till Sverige kom sporten på 1920-talet och länge var "Elitserien" namnet på den högsta divisionen som idag heter SHL. 2016 bryter Zmarta ny is och gör det första SHL-indexet för att visa vilket slutspelslag som ger flest mål för pengarna.

Till SHL-index

Jul

Finns det något juligare och mer stämningsfullt än att gå på julmarknad? Vi tycker inte det. Men vilken julmarknad ska man välja? Marknadsbesök kan bli dyra och inför jul är det viktigt att hålla i slantarna och inte slösa för mycket. Zmartas julindex visar dig vägen genom julmörkret till rätt julmarknad.

Till julindex

Utbildning

Vad ska man utbilda sig till om man vill säkra framtiden med en skälig lön? Måste man läsa i flera år och ta stora studielån för att få en bra inkomst efter studierna? När man pluggar gäller det att på ett smart sätt planera vad man vill jobba med i framtiden. Vi vägleder dig i utbildningsdjungeln!

Till studieindex

Semester

Det spelar ingen roll när man lägger sin semester; är man väl ledig vill man alltid ha så bra väder som möjligt. Zmarta iklär sig semesterfirar-skjortan, tar på de nyinköpta solglasögonen och reder ut vilken svensk ort som ger mest semester för pengarna. Kolla in vårt sommarstadsindex!

Till sommarstadsindex

Tivoli

Går du på nöjesfält för adrenalinkickarna som bara fart och g-krafter kan frambringa eller siktar du i första hand på att förbättra ditt personliga rekord i sockervaddsätande? Oavsett vilken tivoliaktivitet som gör dig lycklig kan vårt tivoli-index berätta för dig var du får mest valuta för pengarna.

Till tivoli-index

Fotboll

Följer du ditt favoritlag så slaviskt att varje nederlag och framgång styr livsglädjen, eller är lagets prestationer på planen faktiskt inte så jätteviktiga för dig? På skoj eller blodigt allvar – vårt allsvenska målindex visar hur mycket valuta ditt favoritlag ger dig för pengarna, inför säsongen 2015.

Till allsvenskt målindex

Hälsa

Oavsett om du är en träningsnarkoman med obotlig faiblesse för fysiskt självplågeri eller helst avnjuter fysisk aktivitet via sportkanalerna från tv-soffan, kan du med hjälp av vårt hälsoindex ta reda på vilken motionsform som passar dig bäst.

Till hälsoindex

Snö

Ger tanken på orörd lössnö dig något vått i blicken eller tycker du kanske att skidsemestern bäst avnjuts med varm choklad framför brasan?
Oavsett din resas höjdpunkt borde du ta hjälp av vårt snöindex så att du kan välja rätt skidort för dig.

Till snöindex

Om Zmarta

Zmarta är det nya smarta sättet att jämföra lån, försäkringar, kreditkort och sparande online och hitta de bästa alternativen för dina pengar.

Det är en ny finansiell tjänst – men vi är inga färskingar. Bakom står Zmarta Group med över sjutton års erfarenhet av låneförmedling och tillhörande tjänster. En erfarenhet som gör att du alltid kan känna dig trygg och veta att du får den absolut bästa kompetensen, så att du kan välja det bästa erbjudandet för dina behov.

Licensierad konsumentkreditförmedlare

Zmarta, genom Freedom Finance Kreditservice AB, är ett så kallat konsumentkreditinstitut och har tillstånd från Finansinspektionen att förmedla krediter. Bolaget har också tillstånd från Finansinspektionen att bedriva försäkringsförmedling. Med Zmartas tjänster kan du lita på att vi ger dig bästa möjliga service på ett tryggt och enkelt sätt.

Vill du veta ännu mer om Zmarta? Klicka här.

Säkert

Du behöver aldrig vara orolig när du använder Zmartas tjänster. Vi skickar all data krypterat och uppdaterar både system och rutiner med jämna mellanrum. Vi garanterar att dina uppgifter alltid är i säkert förvar så att du kan sova gott om natten.

Enkelt

Enkelhet är vårt förnamn. Det enda du behöver göra är att fylla i en ansökan här på hemsidan. Sedan tar vi kontakt med våra långivare och tar fram flera smarta låneförslag som du kan välja mellan.

Kostnadsfritt

Det är helt kostnadsfritt att använda Zmartas tjänster och du behöver inte välja något av de förslag som vi föreslår. Om du väljer ett av våra alternativ behöver du bara signera avtalet och skicka det till långivaren. Smart och smidigt, eller hur?

Säkert

Du behöver aldrig vara orolig när du använder Zmartas tjänster. Vi skickar all data krypterat och uppdaterar både system och rutiner med jämna mellanrum. Vi garanterar att dina uppgifter alltid är i säkert förvar så att du kan sova gott om natten.

Enkelt

Enkelhet är vårt förnamn. Det enda du behöver göra är att fylla i en ansökan här på hemsidan. Sedan tar vi kontakt med våra långivare och tar fram flera smarta låneförslag som du kan välja mellan.

Kostnadsfritt

Det är helt kostnadsfritt att använda Zmartas tjänster och du behöver inte välja något av de förslag som vi föreslår. Om du väljer ett av våra alternativ behöver du bara signera avtalet och skicka det till långivaren. Smart och smidigt, eller hur?

Våra samarbeten

Zmarta jämför över 150 banker, el- och försäkringsbolag. På så sätt kan vi se till att du får det bästa erbjudandet med de bästa villkoren. Här nedanför ser du ett urval av de vi jämför på långivarsidan.