Sommarstadsindex

Det är ingen hemlighet att sommarsemestern är en helig tid för oss svenskar, och att de flesta skyndar sig ut i solen så fort chansen kommer. Men vad kostar egentligen den svenska sommaren? Låt Zmarta svara på var du får mest sommarsemester för pengarna.

  • {+index['short-label'][0].value+}

{+ indexes[cleanCurrentIndex(rawCurrentIndex)]['description-text'][0].value +}

Vilken sommarstad passar dig bäst?

Osäker på vilken sommarstad som passar dig bäst? Med några vässade frågor ska vi nog kunna komma fram till ett resultat.

Till frågorna

Publikfavoriten

57 procent har fått resultatet att Tylösand är den perfekta sommarstaden för dem. Håller du med? Testa utslagsfrågorna och se vad du får.

Kreditkort

Alla spenderar sina pengar på olika sätt

Ett kreditkort är användbart till mycket på många olika områden. Du kanske reser ofta, tar ut mycket kontanter, eller vill kunna dela upp kostnaden för dina inköp? Där kommer Zmarta in och hjälper dig att kreditkort som uppfyller just dina önskemål. Prova vår kortväljare för att helt kostnadsfritt ta reda på vilket kort som passar dig bäst.

Rekommendera Läs mer

Sparande

Se till att du får ut maximalt av pengarna du sparar

Har du ärvt pengar? Vill du börja lägga undan lite från lönen? Kanske spara till det där du alltid drömt om? Oavsett hur mycket eller hur långsiktigt du vill spara ser Zmarta till att du får mest ränta på pengarna. Använd Zmartas drömkalkyl och välj det sparalternativ som passar dig bäst.

Drömkalkylen Läs mer

Våra samarbeten

Zmarta samarbetar med över 20 banker, långivare och försäkringsbolag. På så sätt kan vi se till att du får det bästa erbjudandet med de bästa villkoren. Här nedanför ser du ett urval av våra samarbetspartners på långivarsidan.