Ring och surfa smart

Låt inte abonnemangen bli en dyr historia

Mobil- och bredbandsutbudet är stort och det kan vara klurigt att förstå på vilka sätt de olika abonnemangen skiljer sig, utöver priset. Det är inte heller helt lätt att avgöra hur de olika operatörerna står sig gentemot varandra. Här nedanför finns därför några smarta och snabba tjänster du kan använda för att ta reda på vilket mobil- och bredbandsabonnemang som passar just dina behov och din plånbok bäst.

Ring och surfa smart
Mobilquiz

Rätt abonnemang för dig

Gör vårt mobilquiz på bara någon minut för att få reda på vilket abonnemang som passar dig bäst. Vi ställer dig några väl valda frågor och det enda du behöver göra är att svara – sen gör Zmarta resten.

Gör quizet
Mobilabonnemang

För en billig lur

Är du på jakt efter ett amobilabonnemang eller vill du ta reda på hur ditt nuvarande abonnemang står sig prismässigt jämfört med andra? Oavsett vilket jämför du marknadens erbjudanden enkelt här.

Jämför
Bredband

Surfa till rätt pris

Oavsett om du använder bredbandet till att surfa eller att titta på tv, eller både och, finns det anledning att se så att du inte betalar för mycket i onödan. Var på den säkra sidan och jämför bredbandsabonnemang här.

Jämför

Våra samarbeten

Zmarta jämför över 150 banker, el- och försäkringsbolag. På så sätt kan vi se till att du får det bästa erbjudandet med de bästa villkoren. Här nedanför ser du ett urval av de vi jämför på långivarsidan.