Ring och surfa smart

Låt inte abonnemangen bli en dyr historia

Mobil- och bredbandsutbudet är stort och det kan vara klurigt att förstå på vilka sätt de olika abonnemangen skiljer sig, utöver priset. Det är inte heller helt lätt att avgöra hur de olika operatörerna står sig gentemot varandra. Här nedanför finns därför några smarta och snabba tjänster du kan använda för att ta reda på vilket mobil- och bredbandsabonnemang som passar just dina behov och din plånbok bäst.

Ring och surfa smart
Mobilquiz

Rätt abonnemang för dig

Gör vårt mobilquiz på bara någon minut för att få reda på vilket abonnemang som passar dig bäst. Vi ställer dig några väl valda frågor och det enda du behöver göra är att svara – sen gör Zmarta resten.

Gör quizet
Mobilabonnemang

För en billig lur

Är du på jakt efter ett amobilabonnemang eller vill du ta reda på hur ditt nuvarande abonnemang står sig prismässigt jämfört med andra? Oavsett vilket jämför du marknadens erbjudanden enkelt här.

Jämför
Bredband

Surfa till rätt pris

Oavsett om du använder bredbandet till att surfa eller att titta på tv, eller både och, finns det anledning att se så att du inte betalar för mycket i onödan. Var på den säkra sidan och jämför bredbandsabonnemang här.

Jämför

Våra samarbeten

Zmarta samarbetar med över 20 banker, långivare och försäkringsbolag. På så sätt kan vi se till att du får det bästa erbjudandet med de bästa villkoren. Här nedanför ser du ett urval av våra samarbetspartners på långivarsidan.

Logga in för att komma åt dina ansökningar

Fyll i ditt personnummer för att få ett nytt lösenord

bankid-technical-error

Starta din BankID säkerhetsapp.

Öppna BankID

Åtgärden avbruten. Försök igen.

Det angivna personnumret saknar ett fungerande Mobilt BankID. Ange ett annat personnummer eller kontakta din bank för att beställa ett Mobilt BankID.

Det har inträffat ett internt tekniskt fel i systemet. Försök igen.

Inget svar från mobiltelefonen eller surfplattan. Kontrollera att du har startat din BankID säkerhetsapp och att du har täckning. Följ instruktionerna i mobiltelefonen och försök igen.

Skriv in säkerhetskoden till ditt BankID i din mobiltelefon eller surfplatta och välj Legitimera / Skriv under eller välj att avbryta.

Det har inträffat ett internt tekniskt fel. Uppdatera din BankID säkerhetsapp och försök igen.

Loggar in

Hämtar ansökan

Skapar och skickar ett nytt lösenord