Nya snabblån

Söker du nya snabblån eller letar du kanske efter ett nytt lån där du kan få pengarna snabbt in på kontot, utan att få sämre villkor och räntor? Är du osäker på vad ett nytt snabblån egentligen innebär så kan vi på Zmarta reda ut det åt dig.

Vad är ett snabblån?

Ett snabblån är ett lån där du lånar en mindre summa pengar utan säkerhet, till en högre ränta och kortare återbetalningstid. Snabblånets rykte är inte det bästa och förknippas ofta med sms-lån vilket indikerar på att en låntagare genom ett enkelt sms skickar iväg sina personuppgifter och inom kort tid får en mindre summa in på kontot för konsumtion. Vad alla inte reflekterar över är att alla människor inte har en buffert hemma för oförutsedda utgifter, olyckor eller extrakostnader och då är ibland ett snabblån det enda alternativet.

Hur vet jag att ett snabblån är nytt och vad betyder det?

Ett nytt snabblån kan bland annat vara när en låneförmedlare lägger till snabblån som alternativ till de tidigare tjänsterna eller när en långivare sänkt sina räntor och klassar snabblånet som en nyhet. Om du som låntagare inte ser ett annat alternativ är det ingen skam i att ansöka om snabblån. Förhoppningsvis är de senast publicerade och nya snabblånen till bättre villkor och räntor så att du som kund inte ruineras för att du inte har andra möjligheter.
Var noga med att snabblånet du söker kommer från en tillförlitlig låneförmedlare med uppdaterad information om räntor och villkor så du inte ingår i ett avtal med felaktiga förutsättningar.

Nya snabblån bidrar till konkurrens

Beroende på hur hög summa du kommer att ansöka om är det bättre för dig som konsument när låneförmedlare lägger till nya snabblån bland sina tidigare snabblån. Ju fler alternativ som presenteras på låneförmedlarens sida, desto större krav ställs det på deras erbjudanden om villkor och räntor av kunderna.

Byt snabblånet till ett privatlån

Låntagare av snabblån söker ofta en snabb lösning där de genomför en enkel låneprocess och sedan får pengarna snabbt in på kontot. På Zmarta vill vi hjälpa dig som kund att ta ett förnuftigt beslut. På Zmarta kan du ansöka om privatlån från 1 000 kronor till en bättre ränta och återbetalningstid, än vid ett snabblån. Har du skulder sedan tidigare blir det dessutom mer förmånligt för dig om du ansöker om ett större privatlån som både samlar dina lån och täcker den summa du hade tänkt ansöka om snabblån för. På så sätt kan du förhandla dig till en bättre ränta och månadskostnad, vilket är snällare mot din plånbok.

Hitta och jämför privatlån med Zmarta

På zmarta.se kan du enkelt jämföra och hitta privatlån som är utmärkta alternativ till snabblånet – helt kostnadsfritt. Zmarta hjälper dig hitta bäst lån hos banker och långivare. Det enda du behöver göra är att välja. När du söker privatlån med oss får du svar inom 24 timmar och du kan när som helst avbryta din ansökan då våra erbjudanden inte är bindande. Vill du genomföra låneansökan tar det 3–5 dagar att få in pengarna på kontot från det att du skrivit på, eller signerat avtal med BankID. På Zmarta vill vi göra det enkelt för dig och därför tar bara vår låneansökan 3 minuter. Smart va!

Inga artiklar hittades

Chatta med oss! Chatt