Sluta gå till banken – låt bankerna komma till dig

Tidigare kunde kundnöjdhet skapas genom starka kundrelationer till banken. I dag ser bankbranschen annorlunda ut. Med Zmarta är det lätt att jämföra bankernas erbjudanden!

Bästa möjliga alternativet för varje bankärende

Svenskarna saknar den vardagliga rådgivningen från banken, visar årets undersökning av Svenskt Kvalitetsindex som årligen undersöker bankbranschen. Känslan av en kontinuerlig närvaro från banken och att en utomstående bryr sig om ens ekonomi saknas i en digital värld. Däremot finns det ljusglimtar! När du inte längre är lika låst till en viss bank kan du se till att få bästa möjliga alternativet för varje bankärende. Zmarta hjälper dig att jämföra olika finansiella tjänster såsom exempelvis lån, sparform och försäkring.

Nya möjligheter

Okej, så nu är det inte längre lika lätt att boka ett möte med banken för att sedan trippa ner till torget och få ett personligt möte med en bankman. Det sköna med att kunna prata ekonomi, rörlig ränta och fondsparande med en utomstående är med andra ord inte lika enkelt som förr. Istället för att se det som något negativt, att du inte längre kan besöka ditt lokala bankkontor, hitta istället fördelarna med att låta bankerna komma till dig! Zmarta hjälper dig kostnadsfritt att jämföra bankernas erbjudanden.

Bättre villkor

När bankkontoren försvinner fysiskt innebär det att bankerna måste jobba hårdare för att få din uppmärksamhet. Den personliga relationen och anknytningen är ett minne blott – vilket gör att andra faktorer får större betydelse. Zmarta hjälper dig hitta bäst lån hos banker och långivare. Det enda du behöver göra är att välja.

 • Nyhet
 • Lån
 • Privatlån
 • Samla lån
 • Handelsbanken
 • Nordea
 • SEB
 • Swedbank
 • Bank
 • Skandiabanken
 • Bankbranschen

Sök privatlån hos Zmarta

– låna pengar utan säkerhet

Vi hjälper dig som vill låna pengar att låna upp till 500 000 kronor idag. Zmartahjälper dig hitta bäst lån hos banker och långivare. Det enda du behöver göra är att välja. Fyll i och skicka din ansökan om privatlån nu – det tar bara några minuter!

Hur går det till då?

 • 1
 • 2
 • 3

Fyll i en låneansökan

Okej, vi vet att låneansökan inte låter skoj men vi lovar att det blir roligare väldigt snart, så se det som en mindre men nödvändig detalj mot ett större mål. Fyll först i och skicka in en låneansökan så analyserar Zmarta dina uppgifter och gör en enda kreditupplysning hos UC. Självklart är det gratis.

Zmarta hjälper dig hitta bäst lån hos banker och långivare

Tävlingar är alltid kul, så nu blir allt genast lite roligare. Zmarta hjälper dig hitta bäst lån hos banker och långivare. Det enda du behöver göra är att välja. Vi tar in så många förslag som möjligt så att du kan göra ett välgrundat och smart val. En tävling där du slipper göra någonting.

Välj ett låneerbjudande

Så fort vi får svar från långivarna lägger vi in deras förslag på ditt konto. Logga in och gå igenom förslagen i lugn och ro. När du hittat ett privatlån som du är nöjd med behöver du bara skriva på avtalet och skicka in det. Sedan betalas pengarna ut. Du ser, vi sparade det bästa och roligaste till sist, såklart.

Ansök nu

Logga in för att komma åt dina ansökningar

Fyll i ditt personnummer för att få ett nytt lösenord

bankid-technical-error

Starta din BankID säkerhetsapp.

Öppna BankID

Åtgärden avbruten. Försök igen.

Det angivna personnumret saknar ett fungerande Mobilt BankID. Ange ett annat personnummer eller kontakta din bank för att beställa ett Mobilt BankID.

Det har inträffat ett internt tekniskt fel i systemet. Försök igen.

Inget svar från mobiltelefonen eller surfplattan. Kontrollera att du har startat din BankID säkerhetsapp och att du har täckning. Följ instruktionerna i mobiltelefonen och försök igen.

Skriv in säkerhetskoden till ditt BankID i din mobiltelefon eller surfplatta och välj Legitimera / Skriv under eller välj att avbryta.

Det har inträffat ett internt tekniskt fel. Uppdatera din BankID säkerhetsapp och försök igen.

Loggar in

Hämtar ansökan

Skapar och skickar ett nytt lösenord