Lunar

Låna pengar med ett privatlån från Lunar via Zmarta

Lunar grundades i Århus i Danmark år 2015 och finns sedan 2018 även i Sverige och Norge. De har vunnit pris från Svenskt Kvalitetsindex (SKI) för Sveriges nöjdaste privatlånekunder 2019, 2020 och 2021. När de vann utmärkelsen gjorde de det under varumärket Lendify.

Lunar är en modern bank som skapades för att ge dig allt du behöver till din ekonomi. Den är helt digital och med deras allt-i-ett-app kan du få mer kontroll över dina pengar genom att sätta en budget, få en överblick över dina utgifter och börja med ett sparande, samt mycket mer. De erbjuder även ett unikt lojalitetsprogram, “Rewards”, där du som kund har möjlighet att sänka din ränta varje månad genom att betala dina räkningar i tid.

Lunar är dessutom helt digitala vilket innebär att låneprocessen går snabbt online och du kan ha pengarna på ditt konto inom ett par timmar då Lunar erbjuder direktutbetalning.

Sänk räntan genom ett samlingslån hos Lunar via Zmarta

Har du flera dyra lån och krediter som du betalar ett högt pris för varje månad? Hos Lunar kan du samla alla dina lån till ett enda genom ett samlingslån. Det brukar dessutom vara en stor fördel för dig som låntagare, om man ser utifrån bankens perspektiv. Eftersom dina kostnader brukar sjunka i samband med att du löser och samlar dyrare lån i ett större dock förmånligare lån, där månadskostnaden blir mindre för dig varje månad.

Privatlån – vad innebär det och vad får du använda pengarna till?

Ett privatlån, eller ett blancolån som det också kan benämnas, är ett lån utan säkerhet som oftast är avsett för konsumtion eller för att samla dyrare lån och krediter. Storleken på privatlån brukar variera, men oftast kan du ansöka om att låna mellan 5 000 kronor och upp till 600 000 kronor. Du väljer själv i din ansökan vad du önskar att använda lånet till. Det kan till exempel vara för att renovera köket, resa eller för att köpa en ny bil. Valet är helt och hållet ditt.

Du har även möjlighet att söka om ett lån för att både lösa dyrare lån och använda en del till konsumtion. Ett privatlån har du också möjlighet att lösa närsomhelst, helt eller delvis utan extra kostnader. Återbetalningstiden är valbar och brukar vara mellan 2 år uppemot 15 år. Detta kan självklart variera beroende på beloppets storlek och från långivare till långivare.

Vilka är kraven för att få låna pengar via Zmarta?

För att ta ett lån hos Lunar via Zmarta behöver du uppfylla dessa krav:

 • Du ska vara minst 18 år gammal.

 • Du ska ha en årsinkomst på minst 100 000 kronor.

 • Du måste vara folkbokförd och bosatt i Sverige.

 • Du får inte ha några obetalda skulder hos Kronofogden vid ansökningsdatumet.

Ett skuldsaldo är en sammanställning av de skulder som man inte har betalat. Om man inte betalar en skuld så kan detta leda till en betalningsanmärkning hos Kronofogden som sedan registreras hos kreditupplysningsföretagen. Betalningsanmärkningar försvinner ur registren efter 3 år, men om man inte betalat av sin skuld efter denna tid så kommer information om detta att finnas under ett så kallat skuldsaldo.

Utöver punkterna ovan kräver Lunar även att du inte har några betalningsanmärkningar eller någon obetald skuld hos Kronofogden. Men låt det inte hindra dig från att ansöka – vi har flera långivare som även tar emot ansökningar från de som har betalningsanmärkningar, dessutom oavsett antal betalningsanmärkningar.

Räntan sätts alltid individuellt på privatlån från Lunar via Zmarta

Hos Zmarta sätts alltid räntan helt individuellt baserat på dina egna förutsättningar. Dessa förutsättningar kan vara faktorer såsom ålder, kreditvärdighet, inkomst med flera. Ditt aktuella engagemang med lån och krediter spelar självklart också en stor roll för ett eventuellt utrymme för ett nytt lån. Idag ligger räntorna på våra privatlån från ca 2,95 %, men denna ränta är alltid rörlig och följer reporäntan.

Ansök om att låna pengar upp till 600 000 kr hos oss på Zmarta

Vi jämför upp till 35 olika banker och långivare när du skickar in din ansökan till oss. Detta på totalt en kreditupplysning hos UC. Detta är enbart fördelar för dig som kund eftersom bankerna idag oftast ser negativt på i fall du har för många kreditupplysningar eller ”förfrågningar” på dig.

Hade du istället valt att gå från bank till bank på egen hand, hade det inte bara tagit längre tid utan du hade också fått en kreditförfrågan från varje bank. Ju färre kreditupplysningar du har, desto bättre erbjudande. Hos oss på Zmarta sparar du förhoppningsvis både tid och pengar och vi finns dessutom alltid tillgängliga på telefon för att hjälpa dig – dygnet runt!

Zmartas jämförelsetjänst kan idag erbjuda följande tjänster:

 • Låneerbjudanden från upp till 35 långivare samtidigt.

 • Pengarna på kontot inom 1–4 dagar.

 • Endast en kreditupplysning hos UC.

 • Kostnadsfri tjänst.

 • Digital och smidig signering med Bank-ID.

 • Billån, företagslån och bostadslån.

 • Jämförelse av både försäkringar och elavtal.

Ansök idag på Zmarta eller genom att kontakta vår kundservice på 0771-47 48 49. Du kan också göra en ansökan genom att mejla oss på info@zmarta.se. Vi finns även tillgängliga via chatt om du inte önskar telefonkontakt. Du kan alltid ringa oss dygnet runt.

Välkommen med din ansökan!

Chatta med oss!