Freedom Finance

Freedom Finance är en fristående låneförmedlare som hjälper privatpersoner att låna pengar. Som låneförmedlare fokuserar Freedom Finance på att förmedla lån med bra villkor som passar kundens behov och plånbok, samtidigt som det är helt kostnadsfritt.

Låna upp till 600 000 kr med Freedom Finance privatlån

Drömmer du om att renovera bostaden, låna till kontantinsats eller vill du kanske samla dina befintliga lån? Då kan du ansöka om privatlån hos Freedom Finance. På Freedom Finance kan du jämföra och hitta privatlån från mellan 5 000 till 600 000 kronor genom bara en kreditupplysning hos UC (Upplysningscentralen), tack vare deras breda utbud av långivare. De hjälper dig hitta bäst lån hos banker och långivare. Det enda du behöver göra är att välja.

Låna med betalningsanmärkningar på Freedom Finance

Vill du låna pengar med betalningsanmärkningar? Det går bra hos Freedom Finance. En betalningsanmärkning registreras på dig när du inte betalt en räkning i tid och stannar dessvärre kvar i kreditupplysningsföretagens register i tre år efter att du betalt din skuld.
Freedom Finance är en låneförmedlare som lägger stor vikt vid att skapa en bra kundkontakt och de arbetar för att kunna erbjuda lån till alla som vill eller behöver låna pengar. Freedom Finance föredrar att se till din framtida betalningsförmåga istället för din kredithistorik och därför har de valt att ingå i samarbete med upp till 35 långivare som alla erbjuder lån med olika kriteriekrav. Även om alla deras långivare inte erbjuder privatlån med betalningsanmärkningar så finns det ett flertal som inte ser några problem i att hjälpa dig som har svårt att låna.  

Med Freedom Finance privatlån kan du med betalningsanmärkningar låna upp till 500 000 kronor om du stämmer in på följande grundkrav:

·         Du måste vara mellan 20–75 år gammal

·         Du har inga obetalda skulder hos Kronofogden

·         Din årsinkomst är på minst 115 000 kronor

Noggrann legitimering hos Freedom Finance

För att legitimera dig när signerar ditt avtal hos Freedom Finance krävs fullständiga personuppgifter via telefon med kontrollfrågor för att säkra din identitet. Freedom Finance skickar även hem ett skuldebrev som du får signera och skicka tillbaka. När de har mottagit det signerade skuldebrevet bör det ta mellan 3–5 dagar innan du får pengarna in på kontot. Idag erbjuder även de flesta av våra samarbetspartners signering via BankID, vilket såklart går lite fortare.

Privatlån hos Freedom Finance eller Zmarta

Freedom Finance startade ursprungligen i Manchester på 1980-talet och öppnade sin verksamhet Sverige 2003 som Freedom Finance Kreditservice AB med huvudkontor i Ängelholm. 2014 skapade Freedom Finance Kreditservice AB den finansiella tjänsten Zmarta som ständigt utvecklas för att erbjuda finansiella tjänster inom privatekonomi.
Medan Freedom Finance fokuserar mer på kundkontakten via telefon, vill vi på Zmarta att du ska kunna genomföra hela din låneprocess online för att slippa telefonsamtal i flera steg. Beroende på vilken typ av låneprocess du föredrar, kan du välja den som passar dig och din tid bäst.

Skillnaden mellan Zmarta och Freedom Finance är att Zmarta inte bara är en låneförmedlare utan faktiskt en fullfjädrad finansiell tjänst som erbjuder hjälp med att låna pengar, hitta kreditkort och välja bilförsäkring samt sparform.

resa

Inga artiklar hittades

Chatta med oss! Chatt