Advisa

Advisa har bedrivit låneförmedling sedan 2011. Deras tjänst innebär att du kan ansöka om att låna pengar och få erbjudanden från flera banker samtidigt. Genom Advisa kan du förutom att låna pengar även samla dina lån och på så vis få chans att sänka dina lånekostnader.

Vad gör Advisa?

Advisa samarbetar med ett antal banker och långivare som får chansen att ge dig ett låneerbjudande när du söker lån. Istället för att gå till flera banker och långivare för att hitta rätt låneerbjudande kan du med en ansökan hos Advisa få flera erbjudanden från deras samarbetspartners. Syftet med Advisas jämförelsetjänst är bland annat att du som kund ska få tillgång till att jämföra lån hemifrån och slippa gå till banken.

Hur mycket pengar kan man låna hos Advisa?

På advisa.se kan du ansöka om privatlån via en kreditupplysning. Tjänsten jämför olika lånealternativ, villkor, räntor och månadskostnader och när du genomfört din ansökan får du svar inom 24 timmar med besked om du fått lånet beviljat. Advisa fungerar alltså som en mellanhand – en förmedlare – mellan kunden och långivarna. Observera att även om Advisa samarbetar med ett flertal banker och långivare kan de i egenskap av låneförmedlare inte garantera dig ett lån.

Lån trots betalningsanmärkningar hos Advisa

Kraven för att få låna trots betalningsanmärkningar är att du, förutom att uppfylla bankernas grundkriterier (vara minst 18 år och ha en inkomst på minst 10 000 kronor per månad före skatt) får ha max fem anmärkningar. Därtill får du inte ha någon pågående skuld (så kallat skuldsaldo) hos Kronofogden.

Hur skiljer sig Zmarta från Advisa?

Som låneförmedlare erbjuder Advisa endast lån medan Zmarta täcker flera ekonomiska områden för att kunna erbjuda dig en bred finansiell tjänst. Oavsett om du vill låna pengar, teckna en försäkring, hitta den bästa sparformen eller välja rätt kreditkort så hjälper Zmarta dig med alla privatekonomiska behov. Men det kanske viktigaste av allt för dig som kund är att våra rötter går tillbaka till 1999 (grundandet av Bolåneservice), vilket ger Zmarta ett stort branschövertag även när det gäller erfarenhet av låneförmedling.

Hitta lånet med lägst ränta

250 000 kr
2 291 kr
  • Fler än 30 långivare
  • 1 kreditupplysning
Ränteexempel:

Annuitetslån 10 år, 180 000:-, rörlig ränta 6,65% (start-/aviavg. 0:-) ger eff. ränta 6,68%, tot. belopp 246 915:-, kostnad 2 058:-/mån (120 avbet.). Räntor 2020-01-17

Individuell ränta 2,95–29,90 % (effektiv ränta 2,99–34,36 %). Återbet. tid 1-20 år.

Låneförmedlare

Freedom Finance

Freedom Finance är en fristående låneförmedlare som hjälper privatpersoner att låna pengar. Som låneförmedlare fokuserar Freedom Finance på att förmedla lån med bra villkor som passar kundens behov och plånbok, samtidigt som det är helt kostnadsfritt.

Inga artiklar hittades