Lån som möjliggör företagsdrömmen

Drömmer du om att starta eget? Låt inte pengar vara det som hindrar dig. Zmarta guidar dig i hur du ska tänka när du vill låna pengar för att köpa företag.

Lägsta räntan på ditt företagslån

Se till att få så bra villkor som möjligt när du lånar till företaget. Ansök om företagslån via Zmarta – med vår finansiella tjänst får du hjälp att hitta det företagslån som passar ditt och företagets behov. Fyll i ansökan redan nu så ser vi till att du får lägsta räntan på ditt företagslån.

Rätt företagslån

Behöver du hjälp med att ta företaget till nästa nivå? Då kan Zmarta hjälpa dig genom att hitta rätt lån till din firma. Via oss kan du låna till företaget upp till 500 000 kronor och får tillgång till beviljad lånesumma inom en bankdag.

Snabb lånehjälp för din firma

Ett lån kan innebära en stor positiv förändring. Ska ni bygga ut, skaffa ny lokal eller behöver uppdatera er utrustning? Hos oss kan du som har ett aktiebolag eller enskild firma ansöka om företagslån upp till 500 000 kr. Processen går snabbt och smidigt i tre enkla steg där du får svar på din ansökan direkt.

Kostnadsfri jämförelse av företagslån

  • Flera långivare
  • 1 kreditupplysning
  • Kostnadsfritt

Företagslån

Fem myter om att vara egenföretagare

Zmarta slår hål på några myter om entreprenörskap och bekräftar samtidigt att vissa ändå innehåller ett korn av sanning…

Företagslån

Egenföretagare – tänk på det här

Har du en grym idé, alltid drömt om eget företag eller är du bara helt vansinnigt trött på din chef? Oavsett skäl till att du startar eget så kan det kännas som mycket att tänka på. Lugn, bara lugn. Zmarta hjälper dig!

Företagslån

Finansiering till ditt företag

Ibland kan det behövas extra kapital för att få företaget att växa. Men hur gör man? Zmarta hjälper dig med att hitta rätt finansiering till ditt företag.

Inga artiklar hittades

Se fler artiklar