Ansök om företagslån

Snabb lånehjälp för din firma! Hos Zmarta kan du göra en kostnadsfri ansökan om företagslån till ditt aktiebolag eller enskilda firma, i tre enkla och snabba steg. Du kan låna upp till 600 000 kronor och får svar direkt på din ansökan. Låt Zmarta hjälpa dig att uppfylla dina företagsdrömmar.

{+ formData.firstName +} {+ formData.lastName +}, {+ formData.companyName +}
  • {+ $index + 1 +} {+ view.name +}

bankid-technical-error

Starta din BankID-app.

Starta appen genom att klicka här

Åtgärden avbröts. Försök igen.

Det personnummer du angett saknar ett fungerande mobilt BankID. Ange ett annat personnummer eller hör av dig till din bank för att beställa mobilt BankID.

Ett internt tekniskt systemfel inträffade. Försök igen.

Vi fick inget svar från din mobiltelefon eller surfplatta. Kolla så att du har startat BankID-appen och har tillräcklig täckning. Följ sen instruktionerna och försök igen.

Ange säkerhetskoden till ditt BankID i din mobiltelefon eller surfplatta och välj "Legitimera"/"Skriv under" alt. att avbryta.

Ett internt tekniskt fel inträffade. Uppdatera din BankID-app och försök igen.

Sparar information...

Hämtar information...

Laddar...

Sparar information...

Hämtar erbjudandet...

Hämtar aktiv ansökan...

Avbryter ansökan...

Okomplicerat

Glöm allt det du tror du vet om lånesansökan för företagare. På Zmarta är vi allergiska mot trögt handläggande, byråkratiska processer och veckolånga ledtider. Hos oss ansöker du om företagslån till din firma i tre snabba steg, och det bästa av allt är att du får svar på din ansökan direkt.

Modernt

Du kanske tycker det verkar konstigt att det kan gå såhär snabbt att ansöka om lån till ditt företag? Vi tycker att det borde vara en självklarhet och därför har vi byggt en modell som möter moderna krav i en annars väldigt traditionell bransch.

På din sida

Vi förstår att ett lån kan innebära skillnaden mellan en okej business och en blomstrande business. Det finns kanske utrustning, maskiner eller lokaler som skulle kunna skapa helt nya möjligheter för ditt företag. Vi vill hjälpa dig att få bästa möjliga förutsättningar för att ta firman till nästa nivå.

i samarbete med
;