Ta ett billån hos Marginalen Bank

Låna upp till 350 000 kr utan säkerhet

Hos Marginalen Bank kan du låna upp till 350 000 kr utan säkerhet. Du får svar snabbt och månadskostnaden avgörs utifrån dina individuella förutsättningar. Hos Marginalen Bank kan du också samla andra lån för att få bättre förutsättningar för ett nytt lån om du har mindre lån med hög ränta som sätter käppar i hjulet.

Sågår låneprocessen till hos Marginalen Bank

Du ansöker om lån hos Marginalen Bank genom att fylla i låneansökan direkt hos Zmarta. När du skickat in den får du svar inom 24 h och du signerar sedan med hjälp av ditt Bank-ID. Var noga med att du uppfyller ansökningskraven och att dina uppgifter stämmer innan du skickar in.
Du kan välja om du vill signera din låneansökan med Bank-ID istället för traditionellt med penna och papper. Om du vill väljer att signera avtalet på traditionellt vis, så måste du skriva ut dokumentet och signera som du sedan skickar med post. Det gör att det tar längre tid än om du signerar direkt med Bank-ID. Om din kreditprövning går igenom så blir din ansökan godkänd.

Vilka krav behöver jag uppfylla för ett privatlån hos Marginalen Bank?

Hos Marginal Bank kan du ansöka om privatlån om du fyllt 20 år, inte har några betalningsanmärkningar och har en fast årsinkomst på minst 150 000 kr. Skulle de vara så att du har betalningsanmärkningar kan du ansöka om ett omstartslån.

Hur lång tid tar det att få pengarna när jag lånar av Marginal Bank?

Det tar i snitt 3 bankdagar för pengarna att komma in på ditt konto. Men det beror på hur du väljer att signera ditt lån. Om du gör det direkt med Bank-ID tar det inte lika lång tid som vid traditionell signering.

Låna pengar till bil med låg ränta hos Marginalen Bank

Hos Marginalen Bank kan du söka om privatlån för att få ett billån till en vettig ränta. Här får du också en snabb och smidig ansökningsprocess.

Hitta lånet med lägst ränta

126 000 kr
kr
  • Fler än 30 långivare
  • 1 kreditupplysning
Ränteexempel:

Annuitetslån 10 år, 180 000:-, rörlig ränta 6,65% (start-/aviavg. 0:-) ger eff. ränta 6,68%, tot. belopp 246 915:-, kostnad 2 058:-/mån (120 avbet.). Räntor 2020-01-17

Individuell ränta 2,95–29,90 % (effektiv ränta 2,99–34,36 %). Återbet. tid 1-20 år.

Chatta med oss! Chatt