Finansiera bilköpet med ett privatlån hos Credento via Zmarta

Så här gör man för att ta ett privatlån hos Credento via Zmarta

Hos Credento via Zmarta anger man alla de uppgifter som krävs för en komplett ansökan, inklusive det belopp man önskar låna och den tid man vill återbetala lånet på. Man har också möjlighet att lösa andra lån här. I samband med låneansökan får man inom 24 timmar reda på om lånet blivit beviljat och med vilka villkor. Då får du besked från de banker vi samarbetar med. Beslutar du dig för att godkänna något avtal som du blivit erbjuden, går du vidare och slutför ansökan genom att signera skuldebrevet. Ett skuldebrev skickas ut med posten eller digitalt, som du undertecknar och returnerar, därefter sätts pengarna in på kontot du angivit i ansökan.

När kommer pengarna så att jag kan köpa min drömbil?

Det tar i snitt 1–3 bankdagar för pengarna att komma in på ditt konto. Men det beror på hur du väljer att signera ditt skuldebrev. Om du gör det direkt med BankID tar det inte lika lång tid som vid manuell signering. Har du fått ett krav på någon slags komplettering, såsom en id-handling eller ett arbetsgivarintyg, kan det ta något längre tid för utbetalningen. Därför är det viktigt att du anger korrekt uppgifter i din ansökan.

Privatlån genom Credento och Zmarta kan användas som ett billån

Du anger i din ansökan vilket syfte eller ändamål du har med lånet. I ditt fall kanske det gäller ett bilköp och då är det ett nytt lån du tar med ändamål: bilköp. Istället för att själv tillgå kontantinsatsen på 20% så lånar du hela summan direkt från Credento genom Zmarta. Använd dig gärna av Zmartas jämförelsetjänst för lån till ditt bilköp, så att du garanterar att du får det bästa erbjudandet. Vår tjänst är helt kostnadsfri och vi jämför lån från upp till 35 banker och långivare på endast en kreditupplysning hos UC. Ju färre kreditupplysningar du har, desto bättre brukar erbjudandena bli.

Läs även: Det här behöver du tänka på inför under och efter ditt bilköp

pexels-photo-228094

Chatta med oss! Chatt