Trivs du i dynamiska arbetsmiljöer där snabba beslut, ständig tillväxt och innovativt tänkande är centrala delar av arbetsdagen? I så fall passar du hos oss. Läs om vår arbetsplats och klicka dig vidare till vår karriärsida för att se vad vi kan erbjuda dig.

Att jobba hos oss

Zmarta är ett varumärke som drivs av Zmarta Group. Vi är ett företag i medvind som växer snabbt varje år. Därför söker vi alltid efter nya potentiella medarbetare med hög kapacitet, driv, rätt inställning och motivation, som vill vara med och bygga vår kommande framgång. Då vi växer hela tiden finns spännande möjligheter för dig som medarbetare att växa och utvecklas med oss.

Våra kontor kännetecknas bland annat av inspirerande ledarskap, familjär och jordnära stämning, roliga events, delaktighet i processer och obyråkratiskt beslutsfattande. Vill du bli en del av vårt gäng i Stockholm eller Ängelholm, eller tycker du det vore spännande att arbeta utomlands? Klicka på knappen nedanför för att komma till Zmarta Groups karriärsida där du kan hitta lediga jobb, läsa om våra värdegrunder och träffa våra inspirerande medarbetare.

Till karriärsidan

Våra samarbeten

Zmarta samarbetar med över 20 banker, långivare och försäkringsbolag. På så sätt kan vi se till att du får det bästa erbjudandet med de bästa villkoren. Här nedanför ser du ett urval av våra samarbetspartners på långivarsidan.