Tibber AB

 • Organisationsnummer: 559047-8532

 • Kungsgatan 8

 • Stockholm

Tibber – det digitala elbolaget som ryms i din ficka

Tibber är känt som det helt digitala elbolaget som ger dig kraften att köpa grön el direkt från producenten. Ett elbolag som inte enbart är bra för planeten utan även för dig som konsument och framförallt för din plånbok. De är Sveriges första heldigitala elbolag och ger dig tillgång till smart teknik, analyser av din elförbrukning och funktioner som gör att du enkelt kan sänka din elförbrukning, allting följs med en app via din smartphone.

Vi har bara en planet – välj rätt elbolag

Tibbers digitala plattform köper grön el via NordPool till sina kunder varje timme, vilket innebär att de inte tjänar några pengar på elen som de säljer. Det gör deras arbete och tjänst mer genuin och framförallt mer pålitligt. Tibber är också i snitt 20% billigare än de största elbolagen på marknaden. All el kommer ifrån vattenkraft och vindkraft eller från solceller från privata hem och du som kund slipper helt bindningstider, lockpriser eller telefonförsäljning.

Billig el som gynnar vår planet - för framtiden

Du betalar endast 39 kr i månaden för deras tjänst, utöver elen du förbrukar. På det sättet tjänar inte Tibber en enda krona på elen du förbrukar. Något som är helt unikt för Tibber är att de redovisar tydligt både i din app och på din faktura varifrån de har köpt din el, detta för att du ska känna dig helt säker. För dessa 39 kr får du tillgång till den smarta tekniken, analyser av din förbrukning samt funktioner som innebär att du kan sänka din elförbrukning.

Lev smartare med smart teknik

Tibber tror på att vi kan skapa ett smartare sätt att leva på om vi har tillgång till smart och rätt teknik. Deras digitala plattform köper därför grön el till sina kunder varje timme, vilket gör att de aldrig kommer att tjäna några pengar på elen dem säljer till dig. I stället ger det dig de verktyg du behöver för att använda el på ett mer effektivt och hållbart sätt genom deras app. Med smarta funktioner som sänker hushållens elförbrukning och elräkning som deras smartladdning av elbilar när elpriset är som allra lägst eller reglering av uppvärmning i ditt hem under de nätter som du ändå inte är hemma.

Dra ner på elförbrukningen med Tibberstore

Tibber driver även Tibberstore digitalt, där du kan köpa och få tips om smarta Power-ups och prylar för ditt hem som kan hjälpa dig att ner på elförbrukningen ännu mer. Här låter Tibber kunderna själva vara med och komma med önskemål och idéer om produkter som kan hjälpa till på vägen till en grönare planet, en lägre elförbrukningen och framförallt en billigare elräkning.

Ska du flytta?

När du ska flytta är det viktigt att du anmäler det till ditt elnätsbolag. Det är de som äger elledningarna där du bort. På din faktura kan du se vilket nätbolag som ditt bostadsområde tillhör. På natområden.se kan du enkelt ta reda på vem som är nätägare i just din hemkommun.

Jämför elavtal kostnadsfritt hos Zmarta & sänk dina kostnader

Det här med elavtal kan verka svårt. Har du kanske till och med aldrig gjort ett aktivt val av ditt elavtal? I så fall betalar du ett så kallat anvisningspris som ofta är runt 30–60% dyrare än om du själv väljer avtal. Du kan enkelt kolla upp om du har ett anvisningspris idag genom att slå en signal, eller mejla till ditt nuvarande elbolag.

Med Zmartas kostnadsfria jämförelsetjänst för elavtal, hjälper vi dig att ta fram alternativ bland samtliga av Sveriges elbolag, för att du ska få tag i det bästa erbjudandet för just din privatekonomi. Kom igen och byt elavtal, här finns det massor med pengar att spara!

Så här gör du;

 • Ta fram din senaste elfaktura

 • Jämför elpriser på Zmarta.se på bara några minuter

 • Fyll i dina uppgifter

 • Välj det billigaste elavtalet

 • Klart! Grattis, bra jobbat!

Förutom elavtal jämför Zmarta även privatlån, bolån, företagslån, bil-, hem- och villaförsäkringar.

Jämför elavtal kostnadsfritt idag på zmarta.se eller genom att kontakta oss på 0771-47 48 49.

Jämför elpriser och byt elavtal

Sänk din månadskostnad och byt elavtal! Ha din elräkning till hands och kontrollera bindnings- och uppsägningstid på ditt nuvarande elavtal.

Du måste fylla i postnummer
?
 • En miljon nöjda kunder
 • Enkel jämförelse
 • Fristående
 • Kostnadsfritt
Chatta med oss! Chatt