Telinet Energi AB

  • Organisationsnummer: 556766-5053

  • Stockholm

020-045 61 50

Telinet Energi AB – Alltid billigt, grönt och enkelt!

Telinet Energi startades upp i Norge 2003 av bröderna Arctander. I Sverige har man varit aktiva sedan 2009. Här fokuserar man på naturliga energikällor som tar sin början i arvet från de norska fjordarna. Idag säljer Telinet Energi AB endast el från naturliga energikällor så som vind, sol och vatten.

Hur fungerar elpriset?

Med en liten, effektiv organisation har Telinet Energi AB lägre kostnader än de något mer etablerade bolagen och har därför möjlighet att fokusera all sin kraft på att pressa priserna på just förnybar energi. All deras el kommer från solen, vinden och vattnet.
Nord Pool är Nordens gemensamma elbörs. Länderna som ingår i börsen idag är Sverige, Norge, Danmark, Finland och Estland. Börsen ägs av de statliga bolagen i respektive land. Här möts elleverantörer och elproducenter för att göra upp om vad elen är värd här och nu. De priser som råder på den här marknaden styr också vad kunderna i slutändan får betala för att få sin el i sina diverse lokaler och bostäder.

Spara pengar och klimat – köp värmepump hos Telinet Energi

Telinet Energi erbjuder extra fina erbjudanden på just luftvärmepumpar från partnern Värmeshoppen.se, som är en av Sveriges största återförsäljare av värmepumpar online, med förmånliga priser för branschen och endast kvalitetsprodukter från alla de mest kända varumärkena. Telinet Energi hjälper dig att ta fram de bästa säljande modellerna med hög prestanda och som hjälper dig att både spara klimat och pengar.

Hur betalar jag min faktura hos Telinet Energi?

För miljöns bästa rekommenderar Telinet Energi att du helst betalar din faktura via e-faktura eller också att du anmäler dig för autogiro, då dras pengarna från ditt konto automatiskt varje månad. Väljer du däremot att betala genom att få en faktura hemskickad, så är det självklart helt kostnadsfritt.

Hur gör jag om jag ska flytta – behöver jag anmäla det?

När du går i flyttankar och behöver fundera på elfrågor är det aktuellt för dig att kontakta ditt nuvarande elbolag och meddela dessa datum för flytt. Du behöver också teckna ett nätavtal hos dem som äger ledningarna dit du tänkt dig att flytta. På natområden.se kan du enkelt ta reda på vem som är nätägare i just din hemkommun. När detta väl är gjort kan du enkelt teckna ett nytt avtal hos Telinet Energi via deras sajt eller genom att ringa eller chatta med deras eminenta kundtjänst.

Jämför elavtal kostnadsfritt hos Zmarta

Det här med elavtal kan verka knivigt. Har du kanske aldrig gjort ett aktivt val av ditt elavtal? I så fall betalar du ett så kallat anvisningspris som ofta är runt 30–60% dyrare än om du själv väljer avtal. Du kan enkelt kolla upp om du har ett anvisningspris idag genom att ringa eller mejla till ditt nuvarande elbolag.

Med Zmartas kostnadsfria jämförelsetjänst för el, hjälper vi dig att ta fram alternativ bland samtliga av Sveriges elbolag, för att du ska få tag i det bästa erbjudandet för just din ekonomi. Kom igen och byt elavtal, här finns det förmodligen en hel del pengar att spara!

Så här gör du;

  • Leta reda på din senaste elfaktura

  • Jämför elpriser på Zmarta.se – det tar bara nån minut!

  • Fyll i dina uppgifter

  • Välj det billigaste elavtalet

  • Klart! Grattis!

Förutom elavtal jämför Zmarta även privatlån, bolån, företagslån, bil-, hem- och villaförsäkringar.

Jämför elavtal kostnadsfritt idag på zmarta.se eller genom att kontakta oss på 0771-47 48 49.

Chatta med oss!