• Organisationsnummer: 556766-5053

  • Stockholm

020-045 61 50

Telinet Energi AB – Alltid billigt, grönt och enkelt!

Telinet Energi startades upp i Norge 2003 av bröderna Arctander. I Sverige har man varit aktiva sedan 2009. Här fokuserar man på naturliga energikällor som tar sin början i arvet från de norska fjordarna. Idag säljer Telinet Energi AB endast el från naturliga energikällor så som vind, sol och vatten.

Hur fungerar elpriset?

Med en liten, effektiv organisation har Telinet Energi AB lägre kostnader än de något mer etablerade bolagen och har därför möjlighet att fokusera all sin kraft på att pressa priserna på just förnybar energi. All deras el kommer från solen, vinden och vattnet.
Nord Pool är Nordens gemensamma elbörs. Länderna som ingår i börsen idag är Sverige, Norge, Danmark, Finland och Estland. Börsen ägs av de statliga bolagen i respektive land. Här möts elleverantörer och elproducenter för att göra upp om vad elen är värd här och nu. De priser som råder på den här marknaden styr också vad kunderna i slutändan får betala för att få sin el i sina diverse lokaler och bostäder.

Spara pengar och klimat – köp värmepump

Telinet Energi erbjuder extra fina erbjudanden på just luftvärmepumpar från partnern Värmeshoppen.se, som är en av Sveriges största återförsäljare av värmepumpar online, med förmånliga priser för branschen och endast kvalitetsprodukter från alla de mest kända varumärkena. Telinet Energi hjälper dig att ta fram de bästa säljande modellerna med hög prestanda och som hjälper dig att både spara klimat och pengar.

Hur betalar jag min faktura?

För miljöns bästa rekommenderar Telinet Energi att du helst betalar din faktura via e-faktura eller också att du anmäler dig för autogiro, då dras pengarna från ditt konto automatiskt varje månad. Väljer du däremot att betala genom att få en faktura hemskickad, så är det självklart helt kostnadsfritt.

Hur gör jag om jag ska flytta – behöver jag anmäla det?

När du går i flyttankar och behöver fundera på elfrågor är det aktuellt för dig att kontakta ditt nuvarande elbolag och meddela dessa datum för flytt. Du behöver också teckna ett nätavtal hos dem som äger ledningarna dit du tänkt dig att flytta. När detta väl är gjort kan du enkelt teckna ett nytt avtal hos Telinet Energi via deras webb eller genom att ringa eller chatta med deras eminenta kundtjänst.
Zmartas bolånetjänst hjälper dig att jämföra räntan om du är ute efter en ny bostad eller önskar att utöka ditt bolån. Vi erbjuder också en räntekoll där du har möjlighet att testa din ränta och se hur den står sig mot genomsnittet.
Vi erbjuder också en räntekoll där du har möjlighet att testa din ränta och se hur den står sig mot genomsnittet.

Chatta med oss! Chatt