• Organisationsnummer: 559020-2049

  • Strandvägen 7A

  • Stockholm

08 - 410 377 01

Stockholms elbolag – ett av Sveriges billigaste elbolag

Stockholms Elbolag är ett svenskt oberoende elbolag med sina kontor i Stockholm och Skåne. Här finns ingen elproduktion eller något elnät, vilket innebär att Stockholms Elbolag inte har något intresse av högre elpriser och högre elnätspriser. Bolaget lever i stället på en äkta kundlojalitet och att kunden aktivt väljer Stockholms Elbolag som leverantör.

Kundservice med personlig support

Stockholms Elbolag har ett tydligt mål att alltid vara flexibla och lyhörda mot sina kunder. Målsättningen är att ha elmarknadens bästa kundservice. Man har också tagit fram en unik tjänst för sina kunder, där man sam-fakturerar, det vill säga att man som kund kan få samtliga el- och elnätsfakturor på en och samma faktura oberoende av var i Sverige man bor eller hur många anläggningar man har. Stockholms Elbolag är det enda elbolaget i Sverige som erbjuder detta.

El från förnyelsebara källor – vägen till en trygg och miljövänlig framtid

Stockholms Elbolags elavtal kommer med ett löfte om att passa alla. Med Premium Energi Certifierad el ger de dig som kund ett lågt elpris, och du är på samma gång med och stödjer en ansvarsfull energiproduktion. Stockholms Elbolag erbjuder elavtal till alla, det vill säga både företag och privatpersoner. Vare sig du bor i en liten lägenhet eller en stor villa, kan de hjälpa dig.

Hur anmäler jag e-faktura eller autogiro för min faktura?

Skippa pappersfakturan och spara på miljön. Att betala sin faktura med e-faktura eller autogiro gör att vi sparar på miljön och bevarar klimatet. Stockholms Elbolag hjälper dig gärna att anmäla ditt intresse för antingen e-faktura eller autogiro. Önskar du autogiro kan du e-posta in dina bankuppgifter såsom bank, clearing och kontonummer. Önskar du istället e-faktura räcker det att du vet vilken bank du har så kommer du att motta fakturan via din internetbank. Stockholms Elbolag skickar ut sina fakturor runt den 12:e varje månad.

Hur kan jag följa min elförbrukning?

När ni väl blivit kund hos Stockholms Elbolag, och hunnit få er första faktura, står där även information om inloggning med BankID för att kunna logga in och se fakturor, men också förbrukningen, det vill säga mätningarna som de får månatligen från ert nätbolag. Skulle ni däremot önska en mer detaljerad specifikation kring er förbrukning, kan ni kontakta ert nätbolag som äger mätarna.

Jag ska flytta – vad behöver jag tänka på?

Vid en eventuell utflyttning är det ditt nätavtal som ska avslutas och sägas upp. Du kontaktar Stockholms Elbolag och tecknar ett nytt avtal med dem för din nya adress. Det kan du enkelt göra online via deras sajt. På din faktura kan du se vilket nätbolag som ditt bostadsområde tillhör.
Zmartas bolånetjänst hjälper dig att jämföra räntan om du är ute efter en ny bostad eller önskar att utöka ditt bolån. Vi erbjuder också en räntekoll där du har möjlighet att testa din ränta och se hur den står sig mot genomsnittet.

Chatta med oss! Chatt