Stockholms Elbolag AB

 • Organisationsnummer: 559020-2049

 • Strandvägen 7A

 • Stockholm

08 - 410 377 01

Stockholms elbolag – ett av Sveriges billigaste elbolag

Stockholms Elbolag är ett svenskt oberoende elbolag med sina kontor i Stockholm och Skåne. Här finns ingen elproduktion eller något elnät, vilket innebär att Stockholms Elbolag inte har något intresse av högre elpriser och högre elnätspriser. Bolaget lever i stället på en äkta kundlojalitet och att kunden aktivt väljer Stockholms Elbolag som leverantör.

Kundservice med personlig support

Stockholms Elbolag har ett tydligt mål att alltid vara flexibla och lyhörda mot sina kunder. Målsättningen är att ha elmarknadens bästa kundservice. Man har också tagit fram en unik tjänst för sina kunder, där man sam-fakturerar, det vill säga att man som kund kan få samtliga el- och elnätsfakturor på en och samma faktura oberoende av var i Sverige man bor eller hur många anläggningar man har. Stockholms Elbolag är det enda elbolaget i Sverige som erbjuder detta.

El från förnyelsebara källor – vägen till en trygg och miljövänlig framtid

Stockholms Elbolags elavtal kommer med ett löfte om att passa alla. Med Premium Energi Certifierad el ger de dig som kund ett lågt elpris, och du är på samma gång med och stödjer en ansvarsfull energiproduktion. Stockholms Elbolag erbjuder elavtal till alla, det vill säga både företag och privatpersoner. Vare sig du bor i en liten lägenhet eller en stor villa, kan de hjälpa dig.

Hur anmäler jag e-faktura eller autogiro för min faktura?

Skippa pappersfakturan och spara på miljön. Att betala sin faktura med e-faktura eller autogiro gör att vi sparar på miljön och bevarar klimatet. Stockholms Elbolag hjälper dig gärna att anmäla ditt intresse för antingen e-faktura eller autogiro. Önskar du autogiro kan du e-posta in dina bankuppgifter såsom bank, clearing och kontonummer. Önskar du istället e-faktura räcker det att du vet vilken bank du har så kommer du att motta fakturan via din internetbank. Stockholms Elbolag skickar ut sina fakturor runt den 12:e varje månad.

Hur kan jag följa min elförbrukning hos Stockholms Elbolag?

När ni väl blivit kund hos Stockholms Elbolag, och hunnit få er första faktura, står där även information om inloggning med BankID för att kunna logga in och se fakturor, men också förbrukningen, det vill säga mätningarna som de får månatligen från ert nätbolag. Skulle ni däremot önska en mer detaljerad specifikation kring er förbrukning, kan ni kontakta ert nätbolag som äger mätarna.

Jag ska flytta – vad behöver jag tänka på?

Vid en eventuell utflyttning är det ditt nätavtal som ska avslutas och sägas upp. Du kontaktar Stockholms Elbolag och tecknar ett nytt avtal med dem för din nya adress. Det kan du enkelt göra online via deras sajt. På din faktura kan du se vilket nätbolag som ditt bostadsområde tillhör, eller via sajten natområden.se.

Jämför elavtal hos Zmarta & hitta lägsta elpriset – helt kostnadsfritt

Det här med elavtal kan verka både ointressant och svårt. Har du kanske aldrig gjort ett aktivt val av ditt elavtal? I så fall betalar du ett så kallat anvisningspris som ofta är runt 30–60% dyrare än om du själv väljer avtal. Du kan enkelt kolla upp om du har ett anvisningspris idag genom att slå en signal till ditt nuvarande elbolag.

Med Zmartas kostnadsfria jämförelsetjänst för elavtal hjälper vi dig att ta fram alternativ bland samtliga av Sveriges elbolag, just för att du ska få tag i det bästa erbjudandet för din privatekonomi. Kom igen och byt elavtal, här finns det förmodligen en hel del pengar att spara!

Så här gör du;

 • Ta fram din senaste elfaktura

 • Jämför elpriser på Zmarta.se på bara några minuter

 • Fyll i dina uppgifter

 • Välj det billigaste elavtalet

 • Klart! Grattis, bra jobbat!

Förutom elavtal jämför Zmarta även privatlån, bolån, företagslån, bil-, hem- och villaförsäkringar.

Jämför elavtal kostnadsfritt idag på zmarta.se eller genom att kontakta oss på 0771-47 48 49.

Jämför elpriser och byt elavtal

Sänk din månadskostnad och byt elavtal med Zmarta! Ha din elräkning till hands och kontrollera bindnings- och uppsägningstid på ditt nuvarande elavtal.

?
 • En miljon nöjda kunder
 • Enkel jämförelse
 • Fristående
 • Kostnadsfritt
Chatta med oss! Chatt