Greenely Premium AB

 • Organisationsnummer: 556960-9794

 • Malmskillnadsgatan 32

 • Stockholm

Greenely – ett smart, billigt & digitalt elbolag

Greenely lanserade sin mobilapp 2017 och har snabbt vuxit till att bli en av Sveriges största energi-community. Appen använder du som kund självklart helt kostnadsfritt och den hjälper dig och ditt hushåll att enkelt förstå sin elförbrukning. Visionen hos Greenly är att skapa den bästa kundupplevelsen för den moderna elkonusmenten.

Nord Pool – Nordens gemensamma elbörs

Länderna som ingår i Nord Pool idag är Sverige, Norge, Danmark, Finland och Estland. Börsen ägs av de statliga bolagen i respektive land. Här möts elleverantörer och elproducenter för att göra upp om vad elen är värd här och nu. De priser som råder på den här marknaden styr också vad kunderna i slutändan får betala för att få sin el i sina diverse lokaler och bostäder.

Sänk din elkostnad – välj Greenely

Grundfilosofin hos Greenely som elbolag är att de önskar att ge dig som kund enkel kontroll över både din elförbrukning och dina utgifter och kostnader. Genom att använda Greenelys egna mobilapp få du enkelt en överblick och tillgång till din förbrukade el. Det möjliggör ett billigare elpris, mindre belastning på miljön och klimatet, men också en minskad elförbrukning. Hos Greenely sticker man ut för att man är billiga, digitala och smarta. Kunder efterfrågar ett billigt elpris och det önskemålet har Greenely tagit till sig.

Ditt elsparande börjar här – få en gratisapp hos Greenely

Med Greenelys kostnadsfria app har du möjlighet att se din elanvändning för precis varenda timme och du kan dessutom jämföra din elförbrukning mot till exempel dina grannar. Du kan också få en hint om när elanvändningen uppstår som onormal i form av en varning i appen i din smartphone. Smart och briljant för miljön och klimatet att aktivt kunna agera om siffrorna oroar över er elförbrukning.

Går du i flyttankar?

När du ska flytta är det viktigt att du anmäler det till ditt elnätsbolag. Det är de som äger elledningarna där du bort. På din faktura kan du se vilket nätbolag som ditt bostadsområde tillhör.
nätområden.se kan du enkelt ta reda på vem som är nätägare i just din hemkommun.

Jämför elavtal hos Zmarta & få ett lägre elpris

Det här med elavtal kan verka ointressant och aningen svårt. Har du kanske aldrig gjort ett aktivt val av ditt elavtal? I så fall betalar du ett så kallat anvisningspris som ofta är runt 30–60% dyrare än om du själv väljer avtal. Du kan enkelt kolla upp om du har ett anvisningspris idag genom att slå en signal, eller mejla till ditt nuvarande elbolag.

Med Zmartas kostnadsfria jämförelsetjänst för el hjälper vi dig att ta fram alternativ bland samtliga av Sveriges elbolag, för att du ska få tag i det bästa erbjudandet för just din ekonomi. Kom igen och byt elavtal, här finns det antagligen en hel del pengar att spara!

Så här gör du;

 • Ta fram din senaste elfaktura

 • Jämför elpriser på Zmarta.se på bara några minuter

 • Fyll i dina uppgifter – det går fort!

 • Välj det billigaste elavtalet

 • Klart! Grattis, snyggt jobbat!

Förutom elavtal jämför Zmarta även privatlån, bolån, företagslån, bil-, hem- och villaförsäkringar.

Jämför elavtal kostnadsfritt idag på zmarta.se eller genom att kontakta oss på 0771-47 48 49.

Jämför elpriser och byt elavtal

Sänk din månadskostnad och byt elavtal med Zmarta! Ha din elräkning till hands och kontrollera bindnings- och uppsägningstid på ditt nuvarande elavtal.

?
 • En miljon nöjda kunder
 • Enkel jämförelse
 • Fristående
 • Kostnadsfritt
Chatta med oss! Chatt