Greenely Premium AB

  • Organisationsnummer: 556960-9794

  • Malmskillnadsgatan 32

  • Stockholm

Greenely – ett smart, billigt & digitalt elbolag

Greenely lanserade sin mobilapp 2017 och har snabbt vuxit till att bli en av Sveriges största energi-community. Appen använder du som kund självklart helt kostnadsfritt och den hjälper dig och ditt hushåll att enkelt förstå sin elförbrukning. Visionen hos Greenly är att skapa den bästa kundupplevelsen för den moderna elkonusmenten.

Nord Pool – Nordens gemensamma elbörs

Länderna som ingår i Nord Pool idag är Sverige, Norge, Danmark, Finland och Estland. Börsen ägs av de statliga bolagen i respektive land. Här möts elleverantörer och elproducenter för att göra upp om vad elen är värd här och nu. De priser som råder på den här marknaden styr också vad kunderna i slutändan får betala för att få sin el i sina diverse lokaler och bostäder.

Sänk din elkostnad – välj Greenely

Grundfilosofin hos Greenely som elbolag är att de önskar att ge dig som kund enkel kontroll över både din elförbrukning och dina utgifter och kostnader. Genom att använda Greenelys egna mobilapp få du enkelt en överblick och tillgång till din förbrukade el. Det möjliggör ett billigare elpris, mindre belastning på miljön och klimatet, men också en minskad elförbrukning. Hos Greenely sticker man ut för att man är billiga, digitala och smarta. Kunder efterfrågar ett billigt elpris och det önskemålet har Greenely tagit till sig.

Ditt elsparande börjar här – få en gratisapp

Med Greenelys kostnadsfria app har du möjlighet att se din elanvändning för precis varenda timme och du kan dessutom jämföra din elförbrukning mot till exempel dina grannar. Du kan också få en hint om när elanvändningen uppstår som onormal i form av en varning i appen i din smartphone. Smart och briljant för miljön och klimatet att aktivt kunna agera om siffrorna oroar över er elförbrukning.

Går du i flyttankar?

När du ska flytta är det viktigt att du anmäler det till ditt elnätsbolag. Det är de som äger elledningarna där du bort. På din faktura kan du se vilket nätbolag som ditt bostadsområde tillhör.
Zmartas bolånetjänst hjälper dig att jämföra räntan om du är ute efter en ny bostad eller önskar att utöka ditt bolån. Vi erbjuder också en räntekoll där du har möjlighet att testa din ränta och se hur den står sig mot genomsnittet.
Vi erbjuder också en räntekoll där du har möjlighet att testa din ränta och se hur den står sig mot genomsnittet.

Chatta med oss! Chatt