Göteborg Energi DinEl AB

 • Organisationsnummer: 556572-4696

 • Johan Willins gata 3

 • Göteborg

031-62 60 00

Göteborg Energi Din El AB - ägs av Göteborg Stad

Göteborg Energi är ett lite annorlunda energibolag som ägs av Göteborg Stad och är därmed göteborgarnas egna energibolag. Bolaget arbetar med att skapa hållbara och trygga lösningar inom energi och stadsfiber, men framförallt arbetar man för ett ännu större mål, nämligen för ett hållbart Göteborg. Göteborgs Energi är bolaget som gör staden ljusare, varmare, håller dig uppkopplad och ser till så att samhällsfunktionerna håller igång som de ska.

Vårt största mål – ett hållbart Göteborg

Hållbarhet, ansvar och utveckling är värdeorden som genomsyrar allt Göteborgs Energi AB tar sig an. Värdeorden påverkar även hur bolaget bemöter sina kunder, investerar i framtiden och hur man utformar erbjudanden. För Göteborgs Energi AB handlar det om att tänka lite längre och att framförallt ta ett lite större ansvar. Oavsett om man arbetar för mer återvunnen, fossilfri värme, utvecklar laddinfrastruktur för bilar och bussar, går alltid överskottet tillbaka till staden.

Klimatet förändras – det måste vi också göra

Göteborgs Energi AB hjälper dig att hitta rätt elavtal oavsett vad det är du söker efter. De erbjuder fast eller rörligt elavtal beroende på vilket som passar dig bäst. Samtliga elavtal hos Göteborgs Energi AB innehåller 100% förnybar energi och du som kund tecknar avtal med ett certifierat Schysst elbolag som står för sina löften. Ett prisvärt, tryggt och enkelt val för dig. Göteborgs Energi AB är certifierade enligt Schysst elhandel vilket innebär att de uppfyller 18 kundlöften som energibranschen satt upp med kundens bästa i åtanke.

Solenergi – en ljusare framtid hos Göteborg Energi

Solenergi är energi som kommer ifrån solens ljus och utan den hade det inte funnits något liv överhuvudtaget på vår jord. Det innebär effektivitet men är dessutom helt fossilfritt. Solceller har både en lång livstid och kräver dessutom minimalt med underhåll. Dessutom har du möjlighet till att öka värdet på din bostad om du har solceller installerat, så du kan se det som en investering.

Elbil – vi gör det enkelt att köra med el i tanken

Göteborgs Energi AB storsatsar under vintern 2020/2021 på just elbilar och möjligheten till laddningsnätverk för laddbara bilar i Göteborg. Satsningen är ett samarbete mellan Göteborg Energi AB och Göteborgs Stads Parkering, och kommer innebära att 500 nya ladd-platser blir tillgängliga på stadens publika parkeringsytor. Genom satsningen gör man det möjligt att öka takten i omställningen av transportsektorn samtidigt som man gör valet enklare för den som går i tankarna att skaffa ett elfordon eller en elbil. Detta är en av storsatsningarna för just ett mer hållbart Göteborg.

Felanmälan – hur går jag tillväga vid strömavbrott?

På Göteborgs Energi AB:s hemsida har du möjligheten att följa eventuella avbrott och driftstörningar. Du har även möjligheten att få avbrottsinformationen till din mobiltelefon. Via Mina Sidor kan du se samtliga anläggningar och få personlig avbrottsinformation. Felanmälan kan du göra dygnet runt på telefon 031-62 62 62 när det kommer till fjärrvärmeleverans, elleverans, villapannor, fjärrkyla samt laddstopp för elbilar med mera. När det kommer till avbrott på värme- och varmvattenleveranser kontaktar du enklast din fastighetsägare eller fastighetsskötare.

Ska du flytta – tänk på det här

Vid en eventuell flytt är det mycket att tänka på. Göteborgs Energi Ab gör det enkelt för dig att flytta. När du flyttar ut från din bostad behöver du anmäla det till ditt elnätsbolag. Är du bosatt i Göteborg anmäler du det till Göteborgs Energi AB. När flytten väl är anmäld till bolaget kommer det att skickas ett meddelande till din elleverantör och ditt elhandelsavtal kommer därmed att avslutas samma datum. Efter att elnätsbolaget bekräftat din inflyttning kan du ta kontakt med ditt elhandelsbolag för att få hjälp med eventuellt medflytt av elhandelsavtalet. På din faktura kan du se vilket nätbolag som ditt bostadsområde tillhör, alternativt via sajten www.natomraden.se.

Zmarta jämför el kostnadsfritt

Det här med elavtal kan verka tricky. Har du kanske aldrig gjort ett aktivt val av ditt elavtal? I så fall betalar du ett så kallat anvisningspris som ofta är runt 30–60% dyrare än om du själv väljer avtal. Du kan enkelt kolla upp om du har ett anvisningspris idag genom ringa eller mejla till ditt nuvarande elbolag.

Med Zmartas kostnadsfria jämförelsetjänst för el, hjälper vi dig att ta fram alternativ bland samtliga av Sveriges elbolag, för att du ska få tag i det bästa erbjudandet för just din ekonomi. Kom igen och byt elavtal, här finns det pengar att spara!

Så här gör du;

 • Ta fram din senaste elfaktura

 • Jämför elpriser på Zmarta.se på bara några minuter

 • Fyll i dina uppgifter

 • Välj det billigaste elavtalet

 • Klart! Grattis, bra jobbat!

Förutom elavtal jämför Zmarta även privatlån, bolån, företagslån, bil-, hem- och villaförsäkringar.

Jämför elavtal kostnadsfritt idag på zmarta.se eller genom att kontakta oss på 0771-47 48 49.

Jämför elpriser och byt elavtal

Sänk din månadskostnad och byt elavtal med Zmarta! Ha din elräkning till hands och kontrollera bindnings- och uppsägningstid på ditt nuvarande elavtal.

?
 • En miljon nöjda kunder
 • Enkel jämförelse
 • Fristående
 • Kostnadsfritt
Chatta med oss! Chatt