Enkla Elbolaget i Sverige AB

  • Organisationsnummer: 556415-2402

  • 374 21

  • Karlshamn

0775- 200 200

Enkla Elbolaget – vi tar inte energi, vi ger!

Bakom Enkla Elbolaget ligger en enkel historia, med en idé lika solklar som den var 2008 när bolaget startade – “El är som bäst när den är enkel, klimatklok och långsiktigt prisvärd”. Enkla Elbolaget är en del av Dalakraft, och tillsammans med Jämtkraft och Scandem bildar de Sveriges sjätte största elkoncern. Enkla Elbolaget strävar efter en elmarknad där kunden alltid står i centrum!

Jämför alltid elavtal – vilket avtal passar dig bäst?

Relaxa – ett enkelt och tryggt elavtal

Är du ute efter ett elavtal som långsiktigt är tryggt såväl som smart? Då är elfonden Relaxa något för dig. Det är precis samma sak med el som med allt annat, det blir dyrt att småhandla i längden och därför ersätter Enkla Elbolaget det rörliga elpriset med denna elfond. Det innebär kort att elhandelsexperterna köper in stora volymer el när priset är som lägst. Detta blir en perfekt lösning för dig som vill slippa tänka på svängningarna inom elmarknaden och istället lämna över det till våra experter inom området. Dessutom betalar du inget extra för att få el från sol, vatten och vind. Under vinterhalvåret får du en inbyggd vintersäkring som innebär att du slipper prischocker när det är krispigt och kallt ute.

Solcellsenergi – en solklar lösning för miljön

Tillhör du en av dem som går och funderar på att producera din egen solcellsenergi? Hos Enkla Elbolaget har du möjlighet att köpa ett helt solcellspaket och på det viset påverka både din ekonomi såväl som vår miljö. Idag ökar nästan varje bostad sitt värde genom att ha solcellspaneler installerade och dessutom säljs den förnybara elen som du inte använder själv ut i nätet och går istället till din närmsta granne. Sen kan du enkelt hålla koll på din egen produktion genom din mobil eller dator, vilket kan vara lite kul att följa.

Ladda din elbil hemma – skaffa laddbox hos Enkla Elbolaget

Det finns många fördelar med elbilar, de är billigare att köra, kräver inte lika mycket underhåll men framförallt är de det bästa valet ur miljösynpunkt. Enkla Elbolaget erbjuder installation av din laddbox, med bra erbjudanden på laddboxar som ger dig både säker och enkel laddning hemma. Du får också numer det gröna avdraget som regeringen infört och kan då automatiskt räkna bort upp till 50 % av din kostnad.

Flytta med Enkla Elbolaget – få 300 kr i rabatt på första fakturan

Att flytta och byta bostad brukar vara svettigt och tråkigt och man har oftast massor att tänka på. Varför inte göra det enkelt? Som kund hos Enkla Elbolaget får du 300 kronor i rabatt på din första faktura om du tar med dig elfonden Relaxa till ditt nya hem.
När du flyttar din el frågar man efter ett anläggnings-ID i formuläret via Enkla Elbolagets sajt.etta får du från ditt nätbolag, efter att du har gjort en korrekt flyttanmälan för din nya adress.

Enkla Elbolagets kundservice – landets bästa i energibranschen

Enkla Elbolaget har utmärkts med Brilliant Awards - Customer Experience 2020 som den bästa kundservicen i branschen, med sitt stora engagemang och briljanta kundservice. Detta baserat på tre miljoner kundundersökningar som pågått sedan 2019.

Vidare har du alltid möjlighet att kontakta bolaget på det sätt som passar dig bäst: via telefon, chatt eller e-post. Du har också möjligheten att välja en tid online för att bli uppringd.

Zmarta din ekonomi – jämför och byt elavtal redan idag

Med hjälp av vår jämförelsetjänst kan du jämföra och byta elavtal direkt. Vi jämför Sveriges samtliga elbolag, snabbt, enkelt och kostnadsfritt!

Följ bara dessa enkla steg:

  1. Ta fram din senaste elräkning

  2. Klicka här

  3. Fyll i dina uppgifter och önskemål

  4. Välj det alternativ som passar dig bäst

  5. Klart! Luta dig tillbaka och njut av ditt zmarta val!

Gör fler zmarta jämförelser – försäkring, bolån, privatlån eller företagslån!

På Zmarta så gillar vi att jämföra! Varför betala mer än du behöver? Vi kan hjälpa dig jämföra:

Klicka bara på någon av länkarna ovan eller hör av dig till oss via telefon på 0771 – 47 48 49 så hjälper vi dig!

Chatta med oss!