Eksjö Energi ELIT AB

  • Organisationsnummer: 556572-6568

  • Telegatan 8

  • Eksjö

0381-19 20 20

Eksjö Energi ELIT AB – ger Sverige energi!

Eksjö Energi kännetecknas av ett stort kundfokus men också av ansvarstagande, professionalism och framförallt engagemang. Eksjö Energis organisation består av moderbolaget Eksjös Energi AB samt de två dotterbolagen Eksjö Elnät AB och Eksjö Energi Elit AB. Bolaget är kommunalägt och ägs idag av Eksjö Stadshus AB. Koncernen Eksjö Energi ansvarar över bland annat produktion och distribution av fjärrvärme, uppbyggnad och förvaltning av infrastrukturen av elnätet i Eksjö, men också att till exempel driva elhandeln.

Fjärrvärme – ett bra val med lokal verksamhet

Fjärrvärme är kortfattat en teknik som används för att förse fastigheter med varmvatten och värme, och för kunden är det oftast ett enkelt, tryggt och ekonomiskt fördelaktigt val. Såväl som försvarbart för vår miljö. Redan 1978 startade Eksjö kommun fjärrvärmeutbyggnaden när deras första fastbränslepanna sattes i drift. Självfallet har både produktionskapaciteten och efterfrågan ökat markant sedan dess. Idag har Eksjö Energi över 1 900 kunder utspridda i Mariannelund, Ingatorp och Eksjö och den största delen av produktionen sker med deras åtta fastbränslepannor.

Eksjö Energi ELIT AB – säljer el till hela Sverige

Eksjö Energi ELIT AB är ett lokalt elbolag som värdesätter närheten och det lokala samarbetet inom kommunen. Samtidigt som de erbjuder el till konkurrenskraftiga priser. Självklart kommer all el som bolaget säljer från förnybara elkällor som vind, vatten, bioenergi och sol.

Bredband hos Eksjö Energi – Eksjö stadsnät firar 20 år

Eksjö Energi har inte bara el utan även bredband för den intresserade. De kan erbjuda bredband via fiber till ungefär 95 % av Eksjös kommun. Du har möjlighet att teckna abonnemang med ditt Bank-id här, antingen tecknar du privat eller för företag.

Som det ser ut idag är det endast Eksjö Energi som tillhandahåller Internet i kommunen och du kan även välja tjänster som IP-telefoni eller IP-TV genom din fiber.

Eksjö Energi kundtjänst – snabba och raka besked

För Eksjö Energi är service och engagemang viktigt. De vill att du ska kunna nå dem snabbt och med raka besked. Du kan teckna avtal direkt på sajten eller ringa på 0381-19 20 20 eller mejla på kundtjanst@eksjoenergi.se.
Önskar du göra en felanmälan eller vill se aktuella driftstörningar kan du enkelt göra det här.

Är det dags att flytta – Tänk på detta!

När du ska flytta är det viktigt att du anmäler det till ditt elnätsbolag. Det är de som äger elledningarna där du bor. På din faktura kan du se vilket nätbolag som ditt bostadsområde tillhör, alternativt kolla upp det via sajten Natomraden.se.

Jämför elavtal kostnadsfritt hos Zmarta & hitta lägst elpris

Det här med elavtal kan verka svårt. Har du kanske aldrig gjort ett aktivt val av ditt elavtal? I så fall betalar du ett så kallat anvisningspris som ofta är runt 30–60 % dyrare än om du själv väljer avtal. Du kan enkelt kolla upp om du har ett anvisningspris idag genom att slå en signal till ditt nuvarande elbolag.
Med Zmartas kostnadsfria jämförelsetjänst för el, hjälper vi dig att ta fram alternativ bland samtliga av Sveriges elbolag, för att du ska få tag i det bästa erbjudandet för just din privatekonomi. Kom igen och byt elavtal, här finns det pengar att spara!

Så här gör du:

Förutom elavtal jämför Zmarta även privatlån, bolån, företagslån, bil-, hem- och villaförsäkringar. Jämför elavtal kostnadsfritt idag på zmarta.se eller genom att kontakta oss på telefon 0771-47 48 49.

Chatta med oss!