Dala Kraft AB

 • Organisationsnummer: 556132-9466

 • Box 4

 • Malung

0771 - 48 80 00

Dalakraft – när du vill tänka på annat än elavtal

Dalakraft är ett elhandelsföretag med sitt fäste i Dalarna. Kända för att vara ett företag med generösa öppettider, god service och dessutom med konkurrenskraftiga priser. Dalakraft säljer inte enbart el utan även solpaneler och laddlösningar till elbilar, likväl som bredband till privatpersoner. Grundfilosofin hos Dalakraft är bland annat att de ska finnas nära sina kunder.

Bli elkund hos Dalakraft – teckna elavtal

All el som du handlar hos Dalakraft är 100 % förnybar el från vind, vatten och solenergi. Vilket innebär att du också gör miljön en tjänst genom ett aktivt val.

Dala Elfond – Dalakrafts populäraste elavtal

Med detta avtal sköter det mesta sig av sig självt, för vad kan vara tråkigare än elavtal? Dalakraft sköter helt ditt elinköp och det är ett avtal som du aldrig behöver teckna om. Dessutom får du 100 % grön el! För att bli elkund hos Dalakraft behöver du bara fylla i detta formulär.

Elbil – ladda din elbil med Dalakraft

Har du kanske nyligen investerat i en elbil men är relativt grön inom området? På Dalakraft hjälper de dig med dina frågor. Är du kanske även på jakt efter en laddlösning för din nya elbil? Då fyller du enkelt i en intresseanmälan för laddlösning till din elbil så kontaktar Dalakraft dig inom kort.

Kundservice – det är lätt att vara kund hos Dalakraft

Med generösa öppettider och många olika kontaktvägar, är det väldigt lätt att vara kund hos Dalakraft. De går att nå på telefon eller chatt alla dagar i veckan, och du har dessutom både möjlighet att ringa in själv, eller välja att bli uppringd. Är det inte bråttom går det såklart bra att skicka e-post på info@dalakraft.se.

Går du i flyttankar – flytta med Dalakraft

Det kan vara mycket lätt att hamna i ett dyrt övergångspris för din el vid en eventuell flytt. Med Dalakraft får du 100 % förnybar el med dig direkt till din nya bostad och adress. Funderar du på att göra ett aktivt val inför framtiden och miljön har du möjlighet att flytta med Dalakraft genom att fylla i detta formulär. Resten sköter Dalakraft.

Zmarta din ekonomi – jämför och byt elavtal redan idag!

Med hjälp av vår jämförelsetjänst kan du jämföra och byta elavtal direkt! Vi jämför Sveriges alla elbolag snabbt, enkelt och kostnadsfritt!

Följ bara dessa steg:

 • Ta fram din senaste elfaktura

 • Klicka här

 • Fyll i dina uppgifter och önskemål

 • Välj det alternativ som passar dig bäst

 • Klart! Luta dig tillbaka och njut av ditt zmarta val

Zmarta jämför även privatlån, bolån, företagslån och försäkringar helt kostnadsfritt!

Du når oss på 0771 47 48 49 alla dagar i veckan.

Jämför elpriser och byt elavtal

Sänk din månadskostnad och byt elavtal med Zmarta! Ha din elräkning till hands och kontrollera bindnings- och uppsägningstid på ditt nuvarande elavtal.

?
 • En miljon nöjda kunder
 • Enkel jämförelse
 • Fristående
 • Kostnadsfritt
Chatta med oss! Chatt