C4 Energi AB

  • Organisationsnummer: 556222-2223

  • Box 2105

  • Kristianstad

0447 807 500

C4 Energi AB – Det lokala och hållbara elbolaget

Energibolaget C4 Energi befinner sig lokalt i Kristianstad och det är också den kommunen man värnar lite extra om. Hållbarhetsarbetet är något som genomsyrar allt man gör och då handlar det om allt från produkter som är miljövänliga, till hur företaget bidrar och engagerar sig socialt i Kristianstad.

C4 Energi AB – innebär alltid 100 % förnybar kraft

Vilket elavtal tänker du välja? Oavsett vilket elavtal du väljer hos C4 Energi, får du alltid 100 % förnybar el från närproducerade “KristianstadEl”.
Kort om de olika avtalsformerna kan du läsa här:

Rörligt elpris

Med rörligt elpris menar man att det är priset som följer marknaden och elbörsen NordPool. Har du kanske goda aningar och tror att priset kommer att ligga stabilt är detta ett avtal som nog skulle passa dig. Med detta avtal har du ingen bindningstid och en månads uppsägningstid, och du kan självklart närsomhelst byta avtalsform.

Du har även möjlighet att välja avtalsformen Rörligt Elpris Tidsbundet.

Fast elpris

Med ett fast elpris har du samma kostnad varje månad. Alltså en fast avgift som inte förändras varje månad. Det kan passa dig som kanske har en lägre inkomst och inte vill bli negativt överraskad av en tråkig elräkning.

Smart El

Med detta avtal innebär det att du får en mix av både fast- och rörligt elpris. Med andra ord ett fast pris i grunden som kompletteras med ett rörligt pris på toppen.

Boka en bil – kör klimatsmart med Solbilspoolen

Ett enkelt och billigt sätt att hyra en elbil om du befinner dig i eller i närheten av Kristianstad. Med Solbilspoolen kör du klimatsmart och bilarna laddas via solceller som är installerade på taket ovanför dem, så du slipper både onödiga bensinkostnader och alternativ försäkring. Är du ute och kör och behöver ladda bilen, hittar du de olika stationerna för laddning här.
På "Move About" kan du läsa mer om tjänsten.

Solenergi – med solklara fördelar

I takt med att priserna för solceller minskar är det läge att investera för både plånbok, miljö och framtid genom att installera solcellspaneler hemma på hustaket. C4 Energi kan erbjuda dig en både lönsam och effektiv deal som är anpassad efter just dig och din bostad.

C4 Energi är medlem i Svensk Solenergi (SSE) som är en branschförening med medlemmar som representerar både den svenska solenergibranschen och de olika forskningsinstitutioner som verkar inom området.

Kundservice och felanmälan – vart kan jag vända mig för support?

En bra kundservice är a och o, och hos C4 Energi är man tillgängliga alla vardagar mellan 8–16 via telefon eller e-post.
Skulle du ha upptäckt något som är tokigt med din leverans av el, fibernät eller kanske fjärrvärmen, kan du enkelt anmäla det via deras sajt.

Ska du flytta – såhär gör du

Då behöver du anmäla din flytt. Detta gör du som redan är kund hos C4 Energi enklast via Mina Sidor. Är du ny kund behöver du fylla i ett formulär som du hittar här.

Gör ett zmart val – jämför ditt elavtal redan idag!

Hos Zmarta kan du jämföra Sveriges samtliga elleverantörer, snabbt, enkelt och bäst av allt – helt gratis! Testa redan nu och välj det bästa avtalet för just dig och din privatekonomi.

Så här gör du:

  1. Leta upp din senaste elräkning.

  2. Klicka in här.

  3. Fyll i dina uppgifter i formuläret.

  4. Välj det alternativ som passar dig bäst.

  5. Klart! Grattis till ett zmart val!

Tips: Gör fler zmarta val för din privatekonomi!

Zmarta jämför även privatlån, bolån, företagslån samt bil-, hem- och villaförsäkringar. Gör en kostnadsfri jämförelse på zmarta.se eller genom att kontakta oss på telefon 0771-47 48 49.

Chatta med oss!