Boo Energi Försäljnings AB

 • Organisationsnummer: 556492-3901

 • Box 103

 • Saltsjö-boo

08-7475100

Boo Energi AB – sätter kunderna främst

Att värna om en hållbar framtid är den högsta prioriteten för Boo Energi AB. Därför ser man till att endast leverera el från förnyelsebara källor som sol-, vind- och vattenkraft. Genom att se på elproduktion som en långsiktig affärsidé har Boo Energi AB lyckats etablera bra relationer till sina kunder och har faktiskt levererat el till Nacka-borna i 100 år.

Val av elavtal – vilka elavtal erbjuder Boo Energi AB?

Kunden kommer främst. Så har det varit i 100 år och så kommer det var i 100 år till för elleverantören Boo Energi AB. Därför är det viktigt att man gemensamt kommer fram till den bästa lösningen för dig som privatperson. Eftersom varje kund är unik går det inte att svara entydigt på frågan, men det finns tre alternativ att välja hos Boo Energi AB.

Boo-portföljen (grön)

Den gröna lösningen ger dig ett budgeterbart, långsiktigt och rättvist elpris med mycket liten riskexponering. Den gröna portföljen passar den som vill veta hur mycket som ska betalas idag, imorgon och på sikt – eftersom priset kommer vara ungefär densamma hela tiden.

Bundet elpris 6 månader (blå)

Ett bundet elavtal passar de kunder som vill veta vad man ska betala per kWh under en bestämd period, för att sedan antingen få en prishöjning eller prissänkning vid nästkommande bundna period. Väljer man denna lösning är det dock bra att känna till att priset blir större de perioder då man använder mest el och lägst under de perioder man använder mindre el.

Rörligt elpris (röd)

Med ett rörligt elpris sätt priset timme för timme, vilket innebär att du kan få ett fördelaktigt pris om stundom och ibland ett mindre fördelaktigt pris. Det beror på att elpriset om du väljer att teckna ett rörligt elavtal följer marknadens utveckling. Produkten blir därför svår att budgetera efter, men det är ändå den form av elavtal flest personer i Sverige tecknar.

Felanmälan – såhär gör du

Om det är något som inte fungerar som det ska med elen är en felanmälan alltid enkel att göra. Är ärendet inte akut kan du enkelt anmäla det via e-mail, men om det är något som hastar rekommenderar elleverantören att du ringer in. Du kommer oavsett hanteras av en utbildad kundpersonal som sätter dig i första hand. Mailadressen är post@booenergi.se och telefonnumret är 08-747 51 70. Telefontiderna är 08:30 – 15:30 under vardagar, med lunchstängt 11:30 – 12:30.

Vid strömavbrott bör du ha detta hemma:

 • Säkringar (huvudsäkringar likaså)

 • Tändstickor och stearinljus

 • Ficklampa, batterier och batteridriven radio

 • Ved om du har en öppen spis

Hur byter man elavtal?

Man ska vara fri att bestämma själv vilket elbolag man föredrar att teckna med – och det är inte särskilt svårt att byta till ett annat företag. Det du behöver tänka på är att den person som står för elnätsavtalet även ska vara den person som tecknar elavtalet. Det är viktigt för rent administrativa skäl.

Såhär tecknar du elavtal

Börja med att kontrollera om du har ett tidsbundet elhandelsavtal, eftersom du kommer behöva säga upp ditt gamla elavtal. Vissa elbolag har automatisk förlängning om du inte själv väljer att säga upp ditt abonnemang innan. Du kan åka på en avgift om du bryter ett elavtal under avtalstiden. Tänk också på att det tar ungefär 14 dagar innan bytet är helt färdigt. Slutligen kommer du också behöva läsa av din elmätare, för att du ska kunna få en rättvis slutfaktura av den elleverantör du lämnar. Fjärravläsningen tar elleverantören hand om.

Ditt nya elbolag vill ha dessa uppgifter från dig:

 • Personnummer

 • Namn, adress och telefonnummer

 • Exakt dag då du vill att ditt nya elavtal ska börja gälla

 • Anläggnings-ID eller områdes-ID
  Alla dessa uppgifter finns naturligtvis på den senaste fakturan från ditt elbolag.

Jämför alltid elbolag hos Zmarta innan du väljer

Med Zmartas kostnadsfria jämförelsetjänst för kan du spara pengar på din elförbrukning. Det kan till och med uppgå till tusenlappar per år, om du väljer en elleverantör och ett elpris som passar din privatekonomi bättre. Det bästa av allt är att det är såhär enkelt:

 • Jämför elpriser på zmarta.se

 • Fyll i dina uppgifter

 • Välj det billigaste elavtalet

 • Färdigt!

Förutom elavtal jämför Zmarta även privatlån, bolån, företagslån, bil-, hem- och villaförsäkringar.

Jämför elavtal med Zmarta kostnadsfritt idag på zmarta.se eller genom att kontakta oss på 0771-47 48 49.

Jämför elpriser och byt elavtal

Sänk din månadskostnad och byt elavtal med Zmarta! Ha din elräkning till hands och kontrollera bindnings- och uppsägningstid på ditt nuvarande elavtal.

?
 • En miljon nöjda kunder
 • Enkel jämförelse
 • Fristående
 • Kostnadsfritt
Chatta med oss! Chatt